Southern Red Velvet Cupcakes

Southern Red Velvet Cupcakes
Southern Red Velvet Cupcakes is a vegetarian recipe with 48 servings. One serving contains 149 calories, 1g of protein, and 6g of fat. This recipe covers 2% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes around 1 hour and 35 minutes. Head to the store and pick up eggs, vanillan extract, cream cheese, and a few other things to make it today. It will be a hit at your valentin day event. Plenty of people really liked this American dish. If you like this recipe, you might also like recipes such as Southern Red Velvet Cupcakes, Red Velvet Cake Roll, and Red Velvet Cupcakes with White Chocolate Frosting {Red Velvet Week}.

Anweisungen

1
Watch how to make this recipe.
2
Preheat the oven to 350 degrees F. Line mini cupcake or muffin pans with 48 mini cupcake liners or line regular-size cupcake or muffin pans with 24 regular cupcake liners.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Graham-Cracker-HälftenGraham-Cracker-Hälften
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
3
In mixing bowl, sift together the flour, sugar, baking soda, cocoa powder, and salt. In another mixing bowl, stir together the eggs and oil. In a mixing cup, mix together the buttermilk, food coloring, vinegar, and vanilla extract and lightly whisk. Gradually add the dry ingredients and buttermilk mixture to the egg mixture, starting and ending with the dry ingredients. We are trying to achieve a dark brown, red cupcake color, so add more cocoa powder, if the red is not deep enough. Then add the batter to the mini cupcake liners until they are 3/4-full and bake for 13 to 14 minutes, or until done. Alternately, fill the regular-size cupcake liners and bake 22 minutes, or until done.
Zutaten, die Sie benötigen
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)
24 Bis 28 Stücke Mehrfarbiges Lakritz Zum Abziehen Und Schälen (je 24 Cm)24 Bis 28 Stücke Mehrfarbiges Lakritz Zum Abziehen Und Schälen (je 24 Cm)
ReispapierReispapier
Orangenstreusel Oder OrangenzuckerOrangenstreusel Oder Orangenzucker
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Dünne Scheiben Virginia-Schinken Oder ProsciuttoDünne Scheiben Virginia-Schinken Oder Prosciutto
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Graham-Cracker-HälftenGraham-Cracker-Hälften
Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M'sSchokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M's
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
4
Let the cupcakes cool completely.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
5
Combine the sugar, cream cheese, butter, salt, and vanilla extract in a large mixing bowl and blend for 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M'sSchokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M's
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 35 m.
Portion48
Gesundheits-Score0
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