Southern Red Velvet Cupcakes

Southern Red Velvet Cupcakes
Southern Red Velvet Cupcakes is a vegetarian recipe with 48 servings. One serving contains 149 calories, 1g of protein, and 6g of fat. This recipe covers 2% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes around 1 hour and 35 minutes. Head to the store and pick up eggs, vanillan extract, cream cheese, and a few other things to make it today. It will be a hit at your valentin day event. Plenty of people really liked this American dish. If you like this recipe, you might also like recipes such as Southern Red Velvet Cupcakes, Red Velvet Cake Roll, and Red Velvet Cupcakes with White Chocolate Frosting {Red Velvet Week}.

Anweisungen

1
Watch how to make this recipe.
2
Preheat the oven to 350 degrees F. Line mini cupcake or muffin pans with 48 mini cupcake liners or line regular-size cupcake or muffin pans with 24 regular cupcake liners.
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
3
In mixing bowl, sift together the flour, sugar, baking soda, cocoa powder, and salt. In another mixing bowl, stir together the eggs and oil. In a mixing cup, mix together the buttermilk, food coloring, vinegar, and vanilla extract and lightly whisk. Gradually add the dry ingredients and buttermilk mixture to the egg mixture, starting and ending with the dry ingredients. We are trying to achieve a dark brown, red cupcake color, so add more cocoa powder, if the red is not deep enough. Then add the batter to the mini cupcake liners until they are 3/4-full and bake for 13 to 14 minutes, or until done. Alternately, fill the regular-size cupcake liners and bake 22 minutes, or until done.
Zutaten, die Sie benötigen
Nestlé® Toll House® Halbsüße SchokoladenstückchenNestlé® Toll House® Halbsüße Schokoladenstückchen
2 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe, Optional2 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe, Optional
ReispapierReispapier
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
2 Ungebackene Teigböden (23 Cm)2 Ungebackene Teigböden (23 Cm)
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
1/4 Pfund Festkochende Kartoffeln, In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten1/4 Pfund Festkochende Kartoffeln, In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
Salz $ Frisch Gemahlener Schwarzer PfefferSalz $ Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Gelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben GeschnittenGelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst1 1/2 Tassen Geraspelte Zucchini, Trocken Gepresst
(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
4
Let the cupcakes cool completely.
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
5
Combine the sugar, cream cheese, butter, salt, and vanilla extract in a large mixing bowl and blend for 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Nestlé® Toll House® Halbsüße SchokoladenstückchenNestlé® Toll House® Halbsüße Schokoladenstückchen
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)(112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 35 m.
Portion48
Gesundheits-Score0
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