The Daring Bakers Make Buche de Noel (Yule Log Cake)

The Daring Bakers Make Buche de Noel (Yule Log Cake)
Need a dairy free dessert? The Daring Bakers Make Buche de Noel (Yule Log Cake) could be a super recipe to try. This recipe covers 17% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 2. One portion of this dish contains roughly 17g of protein, 15g of fat, and a total of 653 calories. If you have granulated sugar, cornstarch, egg yolks, and a few other ingredients on hand, you can make it. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Christmas. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
In the small bowl, stir together the flour, cornstarch, and chocolate. Sift 1/3 of the dry ingredients over the egg mixture. Using a spatula, fold in the flour. Make sure you get all the way to the bottom of the bowl and pull up any of the flour mixture. Repeat with another third of the flour mixture, and then with the last of the flour. There should be no dry lumps or specks.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Esslöffel Kalte Ungesalzene Butter, In Kleine Stücke Geschnitten Oder Gerieben6 Esslöffel Kalte Ungesalzene Butter, In Kleine Stücke Geschnitten Oder Gerieben
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
2
Pour the batter into the prepared pan and smooth the top so that the cake is distributed evenly throughout the pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
3
Bake for 10 to 12 minutes. (Start making the filling.) The cake should spring back when touched and a tester should come out clean. Make sure it does not cook too long because it can dry out, making it difficult to roll.
Zutaten, die Sie benötigen
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
4
Remove cake from oven and allow it to sit in the pan on a wire rack.Preparation Chocolate Cream Cheese Filling
Zutaten, die Sie benötigen
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
5
In the bowl of the stand mixer (paddle attachment), mix together the softened cream cheese and the sugar at medium speed until it is creamy.
Zutaten, die Sie benötigen
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Große Prise Feines SalzGroße Prise Feines Salz
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
6
Make sure the melted chocolate has cooled.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
7
Add it to the cream cheese mixture and mix at medium speed until the chocolate color is even throughout. Scrape down the sides as necessary.
Zutaten, die Sie benötigen
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
8
Stir in the milk and vanilla extract.
Zutaten, die Sie benötigen
Nestlé® Toll House® Halbsüße SchokoladenstückchenNestlé® Toll House® Halbsüße Schokoladenstückchen
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
9
Add additional milk as necessary to keep the filling from getting stiff.Assembly Part 1
Zutaten, die Sie benötigen
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
10
Run a knife around the edges of the pan to loosen the cake.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange-gestreiftes FruchtgummiOrange-gestreiftes Fruchtgummi
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
11
Turn the cake pan over onto a flat surface. Lift away the pan and remove the parchment paper.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Scheiben Pecorino, 1/4 Zoll Dick4 Scheiben Pecorino, 1/4 Zoll Dick
Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)
12
Lay another piece of parchment nearby and dust it with powdered sugar. Carefully turn the cake over and place it on the new parchment.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons5 Peachie-O's-Bonbons
13
Gently spread the chocolate cream cheese filling on the cake, staying about one inch away from the edges.
Zutaten, die Sie benötigen
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
14
Carefully turn over one long edge of the cake onto itself, pressing on the parchment. Continue rolling the cake, using the parchment to keep the cake snug all the way. The cake may crack a little, and thats ok because you will cover the cracks with the buttercream.
15
Make sure the cake is laying seam-side down. Wrap the parchment around the cake and then wrap in the towel. Gather the ends and tie them up as shown in the photo above.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum
16
Place on a sheet pan in the refrigerator and chill for several hours or overnight.Preparation Buttercream (Prepare up to 2 days in advance and refrigerate. Return to room temperature before decorating the cake.)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
17
In the 2-quart sauce pan, add water to about half full. Bring to a boil then reduce heat to a simmer. Dissolve the espresso powder in the vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Instant-espressoInstant-espresso
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
Serviervorschlag: über Pasta ServierenServiervorschlag: über Pasta Servieren
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
18
In the bowl of the stand mixer, whisk together the egg whites and the sugar. Set the bowl over the pan of simmering water and stir gently until the sugar is fully dissolved and the egg whites are hot.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Große Prise Feines SalzGroße Prise Feines Salz
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
19
Using the whisk attachment, whip the eggs and sugar until the mixture is cool to the touch. Attach the paddle and beat in the softened butter. Continue beating until the mixture is smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
20
Add the melted and cooled chocolate and beat until the chocolate color is even throughout. Slowly add the vanilla espresso mixture 1 teaspoon at a time, mixing each time. (
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
21
Add slowly to make sure the buttercream doesnt curdle.)Preparation Marzipan Mushrooms (Prepare up to 3 days in advance and store in an airtight container.)
Zutaten, die Sie benötigen
8 Scheiben Genua-Salami, Gehackt8 Scheiben Genua-Salami, Gehackt
MarzipanMarzipan
22
In the bowl of the stand mixer (paddle attachment), beat the marzipan and half the sugar on low speed until the sugar is absorbed.
Zutaten, die Sie benötigen
MarzipanMarzipan
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Große Prise Feines SalzGroße Prise Feines Salz
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
23
Add the remaining sugar and mix it in. It will look like fine crumbs.
Zutaten, die Sie benötigen
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
24
Add 2 tablespoons of corn syrup and stir until the mixture starts to hold together when pressed with your hands. You may need to add a little more corn syrup, just test the consistency of the mixture as you go. It should still feel dry and crumbly, not sticky.
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen ZuckerVerschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen Zucker
25
Knead the marzipan on a sheet of wax paper until it is smooth. If the marzipan is still crumbly, you can dip your fingers in a little corn syrup and continue kneading.
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen ZuckerVerschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen Zucker
MarzipanMarzipan
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße
26
Roll the marzipan into a cylinder and cut into 1-inch lengths.
Zutaten, die Sie benötigen
MarzipanMarzipan
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
27
Roll half of the pieces into balls and shape like mushroom caps. Take the remaining pieces and form bases of the mushrooms and press the caps and bases together.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Scheiben Genua-Salami, Gehackt8 Scheiben Genua-Salami, Gehackt
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
28
Smudge the mushrooms with a little cocoa powder.Final Assembly
Zutaten, die Sie benötigen
ReispapierReispapier
8 Scheiben Genua-Salami, Gehackt8 Scheiben Genua-Salami, Gehackt
29
Remove the cake from the refrigerator and unwrap it. Using a sharp knife, cut away the two ends on a diagonal starting about 2 inches from each end.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange-gestreiftes FruchtgummiOrange-gestreiftes Fruchtgummi
30
Place pieces of wax paper on the serving plate.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße
31
Lay the large piece of log on the wax paper.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße
32
Place one of the cut pieces on top of the log and hold in place with two toothpicks. Push the toothpicks in deep so that they are not visible.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
33
Lay the other cut piece alongside the log.
34
Spread the buttercream all over the cake, including the exposed ends and the bumps.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
35
Spread the buttercream in long strokes. Use a fork to draw lines in the buttercream resembling bark.
Zutaten, die Sie benötigen
BellenBellen
36
Carefully pull away the wax paper and place the rosemary sprigs and red hots on the cake and tuck some rosemary sprigs around the plate.
Zutaten, die Sie benötigen
Rote Zimt SüßigkeitenRote Zimt Süßigkeiten
Fleischige Kalbshaxen, 2 Bis 3 Zoll DickFleischige Kalbshaxen, 2 Bis 3 Zoll Dick
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße
37
Place the mushrooms on the cake. Dust the cake lightly with some powdered sugar to look like snow.Resources
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons5 Peachie-O's-Bonbons
8 Scheiben Genua-Salami, Gehackt8 Scheiben Genua-Salami, Gehackt
38
Epicurious.com Filling a Jelly
Zutaten, die Sie benötigen
(oder Zimtschnecke, Rosine, Apfel Usw. Ihrer Wahl)(oder Zimtschnecke, Rosine, Apfel Usw. Ihrer Wahl)
39
Roll Cake
Zutaten, die Sie benötigen
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
40
Food Network -Buche de Noel, Gameplan: Buche de Noel
41
Food Network Buche de Noel Glace
42
References
43
Wikipedia Buche de Noel
44
Wikipedia Yule LogWikipedia Genoise cake
45
Wikipedia Marzipan
Zutaten, die Sie benötigen
MarzipanMarzipan
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion2
Gesundheits-Score8
Magazin