Triple-Layer Chocolate Macaroon Cake

Triple-Layer Chocolate Macaroon Cake
Triple-Layer Chocolate Macaroon Cake might be just the dessert you are searching for. Watching your figure? This gluten free recipe has 866 calories, 9g of protein, and 62g of fat per serving. This recipe serves 8. If you have bittersweet chocolate, sugar, eggs, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes about 3 hours and 15 minutes.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Spray an 11-by-17-inch jelly-roll pan with vegetable oil spray and line the bottom with parchment paper; spray the paper.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/2 Teelöffel Gemischte Gewürze1 1/2 Teelöffel Gemischte Gewürze
(oder Zimtschnecke, Rosine, Apfel Usw. Ihrer Wahl)(oder Zimtschnecke, Rosine, Apfel Usw. Ihrer Wahl)
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
3
In a small saucepan, bring the cream to a boil.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Bis 2 Esslöffel Zitronensaft, Optional1 Bis 2 Esslöffel Zitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält20 Frische Erdbeeren, Geschält
4
Remove from the heat, add the chocolates and let stand for 5 minutes, then whisk until smooth.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
5
Pour 1 cup of the chocolate ganache into a measuring cup and set aside at room temperature; scrape the rest into a bowl. Cover the bowl with plastic wrap and refrigerate the ganache until firm, at least 3 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
LuftkopfbonbonsLuftkopfbonbons
Gelbe Zwiebel, In Achtel GeschnittenGelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
6
In a medium saucepan, bring 1 inch of water to a bare simmer. Using an electric mixer, beat the eggs and sugar in a large bowl at medium speed until blended. Set the bowl over the simmering water and whisk until the eggs are warm to the touch.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
20 Frische Erdbeeren, Geschält20 Frische Erdbeeren, Geschält
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
7
Remove from the heat and beat at high speed until tripled in volume, about 5 minutes. Fold in 3 2/3 cups of the coconut.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
8
Spread the batter in the prepared pan in an even layer.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
9
Bake for about 25 minutes, or until golden and firm.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
10
Let the cake cool for 15 minutes.
11
Run a knife around the edge of the cake; invert it onto a baking sheet and peel off the parchment. Slide the cake onto a work surface. Using a serrated knife, trim the edges and cut the cake into 3 rectangles of equal size. Stack the layers and trim off any uneven sides with the knife.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
3 Grüne M&M's3 Grüne M&M's
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
12
Set 1 cake layer right side up on a wire rack and spread with half of the chilled ganache. Cover with a second layer and the remaining chilled ganache. Top with the third cake layer, smooth side up; press down gently.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
13
Pour half of the reserved ganache on top and spread it evenly, letting it drip slightly down the sides.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
14
Pour on the remaining ganache and smooth the top and sides.
15
Transfer the cake to a cake plate. Refrigerate for 15 minutes, then press the remaining coconut onto the sides of the cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
16
Garnish with chocolate curls and serve or, for best results, refrigerate the cake overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
Schokolade LockenSchokolade Locken
SchwierigkeitExperte
Fertig in3 hrs, 15 m.
Portion8
Gesundheits-Score6
GerichteBeilage
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