Vegan Chocolate Cake

Vegan Chocolate Cake
Vegan Chocolate Cake might be just the dessert you are searching for. This vegan recipe serves 6. One serving contains 357 calories, 4g of protein, and 13g of fat. A mixture of water, distilled vinegar, flour, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. From preparation to the plate, this recipe takes around 1 hour.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Lightly grease one 9x5 inch loaf pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Oreo-Kekse, Zerbröselt, GeteiltOreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
2
Sift together the flour, sugar, cocoa, baking soda and salt.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder OrangenzuckerOrangenstreusel Oder Orangenzucker
ReispapierReispapier
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
3
Add the oil, vanilla, vinegar and water.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
Dünne Scheiben Virginia-Schinken Oder ProsciuttoDünne Scheiben Virginia-Schinken Oder Prosciutto
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
4
Mix together until smooth.
5
Pour into prepared pan and bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 45 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
6
Remove from oven and allow to cool.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in1 h
Portion6
Gesundheits-Score2
Magazin