Brazilian Carrot Cake

Brazilian Carrot Cake
Brazilian Carrot Cake requires approximately 1 hour from start to finish. One serving contains 219 calories, 5g of protein, and 6g of fat. This recipe serves 12. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. Easter will be even more special with this recipe. If you have baking powder, cooking oil, milk, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Lightly grease 9x13 baking dish.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2
Place the carrots, eggs, and oil in a blender or bowl of a food processor. Process until carrots are finely chopped.
Zutaten, die Sie benötigen
SchweinefettrückenSchweinefettrücken
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
3
Pour the carrot mixture into a mixing bowl. Stir in 2 cups sugar until well blended. Stir in the flour and baking powder; mix until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)3/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)
SchweinefettrückenSchweinefettrücken
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M'sSchokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M's
4
Pour the batter into the prepared baking dish.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar
5
Bake in preheated oven until top springs back when lightly touched, about 40 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
6
Meanwhile, make the icing by placing the butter, 1 cup sugar, instant hot chocolate drink mix, and milk in a pan. While stirring, heat to almost boiling over medium-high heat until mixture thickens. When the cake is done, remove from the oven and immediately spread the icing evenly over the top.
Zutaten, die Sie benötigen
Heiße KakaomischungHeiße Kakaomischung
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
1 Mittelgroßer Pfirsich Oder Nektarine, In Scheiben Geschnitten1 Mittelgroßer Pfirsich Oder Nektarine, In Scheiben Geschnitten
2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Weiße BrötchenWeiße Brötchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h
Portion12
Gesundheits-Score4
GerichteBeilage
AnlässeOstern
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