Brazilian Carrot Cake

Brazilian Carrot Cake
Brazilian Carrot Cake requires approximately 1 hour from start to finish. One serving contains 219 calories, 5g of protein, and 6g of fat. This recipe serves 12. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. Easter will be even more special with this recipe. If you have baking powder, cooking oil, milk, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Lightly grease 9x13 baking dish.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Splenda®-Mischung Aus Braunem ZuckerSplenda®-Mischung Aus Braunem Zucker
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Place the carrots, eggs, and oil in a blender or bowl of a food processor. Process until carrots are finely chopped.
Zutaten, die Sie benötigen
SchweinefettrückenSchweinefettrücken
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
Frische Mehltortillas Zum ServierenFrische Mehltortillas Zum Servieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Heirloom-Tomaten, Gehackt, OptionalHeirloom-Tomaten, Gehackt, Optional
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
3
Pour the carrot mixture into a mixing bowl. Stir in 2 cups sugar until well blended. Stir in the flour and baking powder; mix until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Tasse Melasse1 1/3 Tasse Melasse
SchweinefettrückenSchweinefettrücken
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Natürliche KuchenmischungNatürliche Kuchenmischung
4
Pour the batter into the prepared baking dish.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Splenda®-Mischung Aus Braunem ZuckerSplenda®-Mischung Aus Braunem Zucker
5
Bake in preheated oven until top springs back when lightly touched, about 40 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
6
Meanwhile, make the icing by placing the butter, 1 cup sugar, instant hot chocolate drink mix, and milk in a pan. While stirring, heat to almost boiling over medium-high heat until mixture thickens. When the cake is done, remove from the oven and immediately spread the icing evenly over the top.
Zutaten, die Sie benötigen
Heiße KakaomischungHeiße Kakaomischung
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
3 EL Trockener Senf,3 EL Trockener Senf,
2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung2 Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben GeschnittenBananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h
Portion12
Gesundheits-Score4
GerichteBeilage
AnlässeOstern
Magazin