Butter Cake

Butter Cake
Butter Cake is a vegetarian recipe with 6 servings. One portion of this dish contains around 6g of protein, 18g of fat, and a total of 421 calories. This recipe covers 8% of your daily requirements of vitamins and minerals. Only a few people really liked this dessert. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. A mixture of baking powder, flour, eggs, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Lightly grease one 8 inch square baking pan. Line bottom with wax paper or dust lightly with flour.
Zutaten, die Sie benötigen
Natürliche VerkürzungNatürliche Verkürzung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Scheiben Gelee Mit Preiselbeersoße6 Scheiben Gelee Mit Preiselbeersoße
1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße
2 Pckg. (4 Portionen) JELL-O Vanille Instant Pudding, Geteilt2 Pckg. (4 Portionen) JELL-O Vanille Instant Pudding, Geteilt
2
Sift together the flour, salt, and baking powder.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Tasse Melasse1 1/3 Tasse Melasse
Natürliche VerkürzungNatürliche Verkürzung
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
3
Cream the butter and blend in the white sugar, eggs, and vanilla. Beat until light and fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
Geröstet Und PistazienGeröstet Und Pistazien
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
6 Knoblauchzehen, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten6 Knoblauchzehen, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Zubereiteter Engelskuchen, Zweimal Horizontal GeteiltZubereiteter Engelskuchen, Zweimal Horizontal Geteilt
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
4
Add the sifted dry ingredients to the creamed mixture alternately with the milk. Stir until just blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1 (2-lagige) Gelbe Kuchenmischung1 (2-lagige) Gelbe Kuchenmischung
5
Pour batter into prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
6
Bake at 350 degrees F (175 degrees C) for 50 to 55 minutes or until cake springs back when lightly touched.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Pckg. (4 Portionen) JELL-O Vanille Instant Pudding, Geteilt2 Pckg. (4 Portionen) JELL-O Vanille Instant Pudding, Geteilt
7
Remove from pan and allow it to cool.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
8
Variation: Blueberry Cake;
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Geröstete, Gehackte Pekannüsse (1 Esslöffel Zum Garnieren Zurückbehalten)1/2 Tasse Geröstete, Gehackte Pekannüsse (1 Esslöffel Zum Garnieren Zurückbehalten)
9
Add 1/4 teaspoon nutmeg to your dry ingredients and stir in 1 cup fresh blueberries into the batter before you bake it.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Geröstete, Gehackte Pekannüsse (1 Esslöffel Zum Garnieren Zurückbehalten)1/2 Tasse Geröstete, Gehackte Pekannüsse (1 Esslöffel Zum Garnieren Zurückbehalten)
1 Cranberry-Rührkuchen, Davon In 1,25 Cm Große Würfel Geschnitten, Um 2 Tassen Zu Ergeben (oder Verwenden Sie 2 Tassen übrig Gebliebenes Gebäck Oder Donuts Zusammen Mit Getrockneten Cranberries - Siehe Unten)1 Cranberry-Rührkuchen, Davon In 1,25 Cm Große Würfel Geschnitten, Um 2 Tassen Zu Ergeben (oder Verwenden Sie 2 Tassen übrig Gebliebenes Gebäck Oder Donuts Zusammen Mit Getrockneten Cranberries - Siehe Unten)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Pckg. (4 Portionen) JELL-O Vanille Instant Pudding, Geteilt2 Pckg. (4 Portionen) JELL-O Vanille Instant Pudding, Geteilt
10
Cut it into squares while it is still hot.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion6
Gesundheits-Score2
Magazin