You can never have too many dessert recipes, so give Café au Lait Angel Food Cake A mixture of cake flour, vanilla bean, egg whites, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2
To prepare cake, lightly spoon flour into a dry measuring cup; level with a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Luftkopfbonbons
1 Gelbe Fruchtrolle
3
Combine flour, 3/4 cup sugar, and cinnamon, stirring with a whisk, and set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Lebensretter-Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
4
Combine espresso and hot water, stirring until espresso dissolves; set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
5
Place egg whites in a large bowl; beat with a mixer at high speed until foamy.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
Zusätzliche Kandierte Kirschen
6
Add cream of tartar and 1/4 teaspoon salt; beat until soft peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-Keksteig
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
7
Add 3/4 cup sugar, 2 tablespoons at a time, beating until stiff peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
8
Beat in espresso mixture and vanilla extract. Sift 1/4 cup flour mixture over egg white mixture; fold in. Repeat procedure with remaining flour mixture, 1/4 cup at a time.
Zutaten, die Sie benötigen
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse
Lebensretter-Bonbons
9
Spoon batter into an ungreased 10-inch tube pan, spreading evenly. Break air pockets by cutting through batter with a knife.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Gelbe Fruchtrolle
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
10
Bake at 350 for 50 minutes or until cake springs back when lightly touched. Invert pan; cool completely. Loosen cake from sides of pan using a narrow metal spatula. Invert cake onto plate.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
11
To prepare sauce, place egg yolks in a large bowl; set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Geriebene Schokolade, Optional
4 Roma-Tomaten, Entkernt, Halbiert Und Gewürfelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte Kirschen
12
Combine 1/2 cup sugar, cornstarch, and 1/8 teaspoon salt in a medium saucepan. Gradually add 1/2 cup milk, stirring with a whisk until smooth. Stir in remaining milk. Scrape seeds from vanilla bean into the milk mixture; add bean to mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Pasteurisiertes Eiweiß (aus Dem Karton), Bei Zimmertemperatur
Jeweils Eine Mittelgroße Grüne, Eine Süße Gelbe, Eine Rote Und Eine Orange Paprika, In Julienne-Streifen Geschnitten
Gedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum Servieren
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Weiße Brötchen
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
13
Heat milk mixture over medium heat to a boil.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiße Brötchen
14
Remove from heat; gradually add hot milk mixture to egg yolks, stirring constantly with a whisk.
Zutaten, die Sie benötigen
Geriebene Schokolade, Optional
Weiße Brötchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
15
Return milk mixture to pan. Cook mixture over medium heat until thick and bubbly (about 4 minutes), stirring constantly.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiße Brötchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
16
Remove from heat. Spoon milk mixture into a bowl; place bowl in a large ice-filled bowl for 10 minutes or until milk mixture comes to room temperature, stirring occasionally.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiße Brötchen
Spritzer Wermut
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte Kirschen
17
Remove bowl from ice; stir in liqueur. Cover and chill completely.
Zutaten, die Sie benötigen
(aus Einem Karton)
Spritzer Wermut
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte Kirschen
18
Remove and discard vanilla bean.
Zutaten, die Sie benötigen
Pasteurisiertes Eiweiß (aus Dem Karton), Bei Zimmertemperatur
19
Serve angel food cake with sauce, and sprinkle with toasted hazelnuts.
Zutaten, die Sie benötigen
Packungen Fettfreies, Zuckerfreies Vanillepuddingpulver (z. B. Jell-O®)