Cannoli Cake Roll

Cannoli Cake Roll
Cannoli Cake Roll requires approximately 45 minutes from start to finish. This recipe makes 23 servings with 117 calories, 4g of protein, and 8g of fat each. This recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of eggs, pistachio nuts, cream cheese, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious.

Anweisungen

1
Preheat oven to 375 degrees F (190 degrees C). Grease one 15 1/2 x 10 1/2 inch jelly-roll pan and line with parchment paper.
Zutaten, die Sie benötigen
(oder Zimtschnecke, Rosine, Apfel Usw. Ihrer Wahl)(oder Zimtschnecke, Rosine, Apfel Usw. Ihrer Wahl)
10 Weiße Brötchen10 Weiße Brötchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
2
Separate the eggs. In small bowl, with mixer at high speed, beat egg yolks, vanilla, and 1/4 cup granulated sugar until very thick and lemon colored, about 5 minutes. Set beaten yolk mixture aside.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
Geriebene Schokolade, OptionalGeriebene Schokolade, Optional
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
Orangenscheiben, Halbiert, Zum GarnierenOrangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
3
In large bowl, with clean beaters and with mixer at high speed, beat egg whites, cream of tartar, and salt until soft peaks for. Beating at high speed, gradually sprinkle in 1/4 cup granulated sugar until sugar dissolves and whites stand in stiff peaks.
Zutaten, die Sie benötigen
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
Erdnussbutter-KeksteigErdnussbutter-Keksteig
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
4
Transfer beaten egg yolks to another large bowl. With rubber spatula, gently fold beaten egg whites into beaten egg yolks, one-third at a time. Sift and fold flour, one-third at a time, into egg mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Geriebene Schokolade, OptionalGeriebene Schokolade, Optional
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
5
With metal spatula, spread batter evenly in pan.
Zutaten, die Sie benötigen
9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
6
Bake at 375 degrees F (190 degrees C) for 10 minutes or until top of cake springs back when lightly touched with finger.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
7
Meanwhile, in a cup, mix 2 tablespoons orange liqueur with 1 tablespoon water and 1 tablespoon sugar until sugar dissolves.
Zutaten, die Sie benötigen
OrangenlikörOrangenlikör
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
8
Sprinkle clean cloth towel with confectioners' sugar. When cake is done, immediately invert hot cake onto towel. Carefully peel off parchment paper and discard.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
9
Brush cake with orange-liqueur mixture. Starting from a long side, roll cake with towel jelly-roll fashion. Cool cake roll, seam side down, on wire rack until completely cool, about 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
(aus Einem Karton)(aus Einem Karton)
3 Salzstangen3 Salzstangen
(oder Zimtschnecke, Rosine, Apfel Usw. Ihrer Wahl)(oder Zimtschnecke, Rosine, Apfel Usw. Ihrer Wahl)
10 Weiße Brötchen10 Weiße Brötchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
10
To Make Ricotta Filling: In food processor, with knife blade attached, blend the ricotta cheese, cream cheese, 1/2 cup confectioners' sugar, 1/2 teaspoon vanilla and cinnamon. until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
1-1/2 Tassen Geröstete Süße Rote Paprika, Abgetropft Und Fein Gehackt1-1/2 Tassen Geröstete Süße Rote Paprika, Abgetropft Und Fein Gehackt
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
11
Transfer filling to bowl and stir in 1/4 cup of the chocolate pieces. Cover and refrigerate filling while cake cools.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
12
Assemble Cake: Gently unroll cooled cake. With metal spatula, spread filling over cake almost to edges. Starting from same long side, roll cake without towel.
Zutaten, die Sie benötigen
9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen
10 Weiße Brötchen10 Weiße Brötchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
13
Place rolled cake, seam side down, on platter.
14
To Make Frosting: In small bowl, with mixer at medium speed, beat whipping cream and 3 tablespoons confectioners' sugar until soft peaks form. With rubber spatula, fold in 2 tablespoons orange liqueur and 1/2 teaspoon vanilla. With metal spatula, spread whipped-cream frosting over cake. Refrigerate cake at least 2 hours before serving.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
OrangenlikörOrangenlikör
1 Stück (10 Bis 12 Zoll) Erdbeere Frucht Am Fuß1 Stück (10 Bis 12 Zoll) Erdbeere Frucht Am Fuß
Skittles Mundgerechte BonbonsSkittles Mundgerechte Bonbons
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
15
Sprinkle top of cake with chopped pistachios and chocolate pieces just before serving.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Bis 4 Tassen Vanilleeis3 Bis 4 Tassen Vanilleeis
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion23
Gesundheits-Score1
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