Cannoli Cake Roll

Cannoli Cake Roll
Cannoli Cake Roll requires approximately 45 minutes from start to finish. This recipe makes 23 servings with 117 calories, 4g of protein, and 8g of fat each. This recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of eggs, pistachio nuts, cream cheese, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious.

Anweisungen

1
Preheat oven to 375 degrees F (190 degrees C). Grease one 15 1/2 x 10 1/2 inch jelly-roll pan and line with parchment paper.
Zutaten, die Sie benötigen
(oder Zimtschnecke, Rosine, Apfel Usw. Ihrer Wahl)(oder Zimtschnecke, Rosine, Apfel Usw. Ihrer Wahl)
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
2
Separate the eggs. In small bowl, with mixer at high speed, beat egg yolks, vanilla, and 1/4 cup granulated sugar until very thick and lemon colored, about 5 minutes. Set beaten yolk mixture aside.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
Kalte Milch Zum ServierenKalte Milch Zum Servieren
Orangenscheiben, Halbiert, Zum GarnierenOrangenscheiben, Halbiert, Zum Garnieren
Wie M&MsWie M&Ms
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
3
In large bowl, with clean beaters and with mixer at high speed, beat egg whites, cream of tartar, and salt until soft peaks for. Beating at high speed, gradually sprinkle in 1/4 cup granulated sugar until sugar dissolves and whites stand in stiff peaks.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Erdnussbutter-KeksteigErdnussbutter-Keksteig
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
(entweder Oder Regulär)(entweder Oder Regulär)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
4
Transfer beaten egg yolks to another large bowl. With rubber spatula, gently fold beaten egg whites into beaten egg yolks, one-third at a time. Sift and fold flour, one-third at a time, into egg mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
Wie M&MsWie M&Ms
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
5
With metal spatula, spread batter evenly in pan.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
6
Bake at 375 degrees F (190 degrees C) for 10 minutes or until top of cake springs back when lightly touched with finger.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
7
Meanwhile, in a cup, mix 2 tablespoons orange liqueur with 1 tablespoon water and 1 tablespoon sugar until sugar dissolves.
Zutaten, die Sie benötigen
OrangenlikörOrangenlikör
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
8
Sprinkle clean cloth towel with confectioners' sugar. When cake is done, immediately invert hot cake onto towel. Carefully peel off parchment paper and discard.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
9
Brush cake with orange-liqueur mixture. Starting from a long side, roll cake with towel jelly-roll fashion. Cool cake roll, seam side down, on wire rack until completely cool, about 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
(aus Einem Karton)(aus Einem Karton)
3 Salzstangen3 Salzstangen
(oder Zimtschnecke, Rosine, Apfel Usw. Ihrer Wahl)(oder Zimtschnecke, Rosine, Apfel Usw. Ihrer Wahl)
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
10
To Make Ricotta Filling: In food processor, with knife blade attached, blend the ricotta cheese, cream cheese, 1/2 cup confectioners' sugar, 1/2 teaspoon vanilla and cinnamon. until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
1-1/2 Tassen Geröstete Süße Rote Paprika, Abgetropft Und Fein Gehackt1-1/2 Tassen Geröstete Süße Rote Paprika, Abgetropft Und Fein Gehackt
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Kalte Milch Zum ServierenKalte Milch Zum Servieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Heirloom-Tomaten, Gehackt, OptionalHeirloom-Tomaten, Gehackt, Optional
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
11
Transfer filling to bowl and stir in 1/4 cup of the chocolate pieces. Cover and refrigerate filling while cake cools.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
12
Assemble Cake: Gently unroll cooled cake. With metal spatula, spread filling over cake almost to edges. Starting from same long side, roll cake without towel.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
13
Place rolled cake, seam side down, on platter.
14
To Make Frosting: In small bowl, with mixer at medium speed, beat whipping cream and 3 tablespoons confectioners' sugar until soft peaks form. With rubber spatula, fold in 2 tablespoons orange liqueur and 1/2 teaspoon vanilla. With metal spatula, spread whipped-cream frosting over cake. Refrigerate cake at least 2 hours before serving.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
OrangenlikörOrangenlikör
1 Tasse Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Z. B. M&M's1 Tasse Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Z. B. M&M's
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Kalte Milch Zum ServierenKalte Milch Zum Servieren
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
15
Sprinkle top of cake with chopped pistachios and chocolate pieces just before serving.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Bis 4 Tassen Vanilleeis3 Bis 4 Tassen Vanilleeis
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion23
Gesundheits-Score1
Magazin