For 87 cents per serving, this recipe covers 21% of your daily requirements of vitamins and minerals. One serving contains 629 calories, 11g of protein, and 10g of fat. This recipe serves 6. It is a good option if you're following a dairy free and vegetarian diet. A mixture of eggs, coarsely carrots, cinnamon, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful. Easter will be even more special with this recipe. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 177°. In a mixer, beat your eggs.
Zutaten, die Sie benötigen
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Add the oil, sugar and vanilla; continue beating the mixture until thick and slightly foamy.
Zutaten, die Sie benötigen
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Dünn-
3
In a separate bowl, combine the flour, baking soda, salt, baking powder, cinnamon, and nutmeg. A third at a time, add the dry ingredients into wet and gently stir (by hand) after each addition. Gently fold in the carrots, pineapple, almonds and shredded coconut.
1 Cranberry-Rührkuchen, Davon In 1,25 Cm Große Würfel Geschnitten, Um 2 Tassen Zu Ergeben (oder Verwenden Sie 2 Tassen übrig Gebliebenes Gebäck Oder Donuts Zusammen Mit Getrockneten Cranberries - Siehe Unten)
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
4
You could divide the batter equally between two greased and flour-dusted 59 inch loaf pans, or you could do what I did, which was to add all the batter to one loaf pan. If you do the former, bake for 1 hour; if you do the latter, bake for about 1 hour and 15 minutes, or until a wooden pick inserted in to the center comes out clean. Cool the bread in the pan for 10 minutes. Turn out onto a wire rack to cool thoroughly.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Warmes Kartoffelpüree (110° Bis 115°, Zubereitet Ohne Milch Und Butter)
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Oreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt
Orange M&M Backstück
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
5
Meanwhile, in a medium bowl, add the butter, sugar, cream cheese, milk and vanilla. Beat until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
6
Pour the glaze over the carrot cake bread and serve.
Zutaten, die Sie benötigen
Schweinefettrücken
1 Tasse Warmes Kartoffelpüree (110° Bis 115°, Zubereitet Ohne Milch Und Butter)
Zubereitetes Japanisches Sesamdressing
7
Place in an airtight ziploc bag to keep moist for up to 3 days.Adapted from Simply Recipes