Carrot Cake Jam

Carrot Cake Jam
Need a gluten free and vegan condiment? Carrot Cake Jam could be a super recipe to try. One serving contains 92 calories, 0g of protein, and 0g of fat. This recipe covers 1% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 60. Head to the store and pick up lemon juice, liquid pectin, carrots, and a few other things to make it today. Easter will be even more special with this recipe. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
Mix all ingredients except pectin and sugar in a large saucepan. Bring to a boil over medium heat. Reduce heat to medium-low; simmer for 20 minutes, stirring occasionally.
Zutaten, die Sie benötigen
PektinPektin
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen
2
Add pectin and return to a boil. Stir in sugar; bring to a full rolling boil, stirring constantly.
Zutaten, die Sie benötigen
PektinPektin
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
3
Remove from heat.
4
Pour into hot sterilized jars, leaving 1/2-inch headspace. Secure with lids. Cool and store in refrigerator up to 3 weeks.

Kochausrüstung

SchwierigkeitExperte
Fertig in45 m.
Portion60
Gesundheits-Score0
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