Carrot Cake Pancakes

Carrot Cake Pancakes
Carrot Cake Pancakes might be just the morn meal you are searching for. One portion of this dish contains about 7g of protein, 13g of fat, and a total of 324 calories. This recipe serves 6. This recipe covers 15% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up salt, dash of ground ginger, honey, and a few other things to make it today. It will be a hit at your Easter event. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes. It is a good option if you're following a vegetarian diet.

Anweisungen

1
Weigh or lightly spoon flour into dry measuring cups, and level with a knife.
Zutaten, die Sie benötigen
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
LuftkopfbonbonsLuftkopfbonbons
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
2
Combine flour and next 7 ingredients (through ginger) in a large bowl, stirring with a whisk.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliche Schlagsahne, OptionalZusätzliche Schlagsahne, Optional
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
3
Combine 1/4 cup brown sugar and next 4 ingredients (through eggs); add sugar mixture to flour mixture, stirring just until moist. Fold in 2 cups carrot.
Zutaten, die Sie benötigen
SchulterSchulter
SchweinefettrückenSchweinefettrücken
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Wie M&MsWie M&Ms
4
Heat a large nonstick skillet over medium heat. Coat pan with cooking spray. Spoon 4 (1/4 cup) batter mounds onto pan, spreading with a spatula. Cook for 2 minutes or until tops are covered with bubbles and edges look cooked. Carefully turn pancakes over; cook 1 minute or until bottoms are lightly browned. Repeat procedure twice with remaining batter.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack
1 (3,4 Unzen) Packung JELL-O Chocolate Instant Pudding1 (3,4 Unzen) Packung JELL-O Chocolate Instant Pudding
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
5
Combine butter and honey in a small bowl; serve with pancakes.
Zutaten, die Sie benötigen
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion6
Gesundheits-Score10
GerichteBeilage
AnlässeOstern
Magazin