Carrot Pineapple Cake I requires approximately 1 hour and 15 minutes from start to finish. Watching your figure? This vegetarian recipe has 405 calories, 5g of protein, and 18g of fat per serving. This recipe serves 15. This recipe covers 10% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of coconut, confectioners' sugar, carrots, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty.
Anweisungen
1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease and flour a 9x13 inch pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
2
Mix flour, baking soda, baking powder, salt and cinnamon. Make a well in the center and add sugar, oil, eggs and vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder Orangenzucker
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Puderzucker Und Schlagsahne, Optional
Lebensretter-Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Zusätzliche Kandierte Kirschen
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
3
Mix with wooden spoon until smooth. Stir in carrots, coconut, walnuts and pineapple.
Zutaten, die Sie benötigen
Mittelgroße Kuchenkürbisse (ungefähr Je Stück)
Schweinefettrücken
Streusel In Herzform
Kurze Zimtstangen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Walnüsse, Grob Gemahlen
4
Pour into 9x13 inch pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
5
Bake at 350 degrees for about 45 minutes. Don't panic, the center will sink a little. Allow to cool.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör
6
To make the frosting: Cream the butter and cream cheese until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Skittles Mundgerechte Bonbons
1 Tasse Gehackte Zwiebel
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
7
Add the confectioners sugar and beat until creamy.