Cheese Cake Cups

Cheese Cake Cups
Cheese Cake Cups is a vegetarian recipe with 16 servings. This recipe covers 2% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains approximately 3g of protein, 11g of fat, and a total of 170 calories. A mixture of cream cheese, sugar, vanilla wafer cookies, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 30 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Line muffin pans with cupcake papers.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2
Place one wafer cookie in the bottom of each cupcake paper. In a medium bowl, cream together cream cheese and sugar. Beat in eggs and vanilla until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
(55 Waffeln)(55 Waffeln)
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
3
Pour over wafers in cupcake papers.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze48 Stück Rote Lakritze
Rechteckige Waffel-Sandwich-KekseRechteckige Waffel-Sandwich-Kekse
4
Bake in preheated oven 15 minutes, until golden and set.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
SchwierigkeitMedium
Fertig in30 m.
Portion16
Gesundheits-Score0
Magazin