Cheese Cake Cups

Cheese Cake Cups
Cheese Cake Cups is a vegetarian recipe with 16 servings. This recipe covers 2% of your daily requirements of vitamins and minerals. One portion of this dish contains approximately 3g of protein, 11g of fat, and a total of 170 calories. A mixture of cream cheese, sugar, vanilla wafer cookies, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 30 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Line muffin pans with cupcake papers.
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Place one wafer cookie in the bottom of each cupcake paper. In a medium bowl, cream together cream cheese and sugar. Beat in eggs and vanilla until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, OptionalVerschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
(55 Waffeln)(55 Waffeln)
Miniatur-VanillewaffelnMiniatur-Vanillewaffeln
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
3
Pour over wafers in cupcake papers.
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
Rechteckige Waffel-Sandwich-KekseRechteckige Waffel-Sandwich-Kekse
4
Bake in preheated oven 15 minutes, until golden and set.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
SchwierigkeitMedium
Fertig in30 m.
Portion16
Gesundheits-Score0
Magazin