Cheesecake with Sour Cream Topping

Cheesecake with Sour Cream Topping
One portion of this dish contains about 4g of protein, 24g of fat, and a total of 299 calories. This recipe serves 16. Head to the store and pick up eggs, sugar, philadelphia cream cheese, and a few other things to make it today. It is a good option if you're following a vegetarian diet. From preparation to the plate, this recipe takes around 5 hours and 35 minutes.

Anweisungen

1
Heat oven to 163°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
Mix graham crumbs, 3 Tbsp. sugar and butter; press onto bottom of 9-inch springform pan.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
3
Bake 10 min.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
4
Beat cream cheese, 3/4 cup sugar, lemon zest, juice and 1/2 tsp. vanilla with mixer until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Silberne NonpareillesSilberne Nonpareilles
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
Weiße BackschokoladenlockenWeiße Backschokoladenlocken
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
5
Add eggs, 1 at a time, beating on low speed after each just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
6
Pour over crust.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
7
Bake 55 min. to 1 hour or until center is almost set.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
8
Mix sour cream, remaining sugar and vanilla until well blended; carefully spread over cheesecake.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
9
Bake 10 min. Run knife around rim of pan to loosen cake; cool before removing rim. Refrigerate 4 hours.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
SchwierigkeitExperte
Fertig in5 hrs, 35 m.
Portion16
Gesundheits-Score0
Magazin