Cherry Cheesecake

Cherry Cheesecake
This recipe serves 10. One serving contains 308 calories, 3g of protein, and 15g of fat. Head to the store and pick up sugar, philadelphia cream cheese, ready-to-use graham cracker crumb crust, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes about 3 hours and 10 minutes.

Anweisungen

1
Beat cream cheese and sugar in large bowl with whisk or mixer until blended. Stir in COOL WHIP.
Zutaten, die Sie benötigen
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
1 (2-lagige) Gelbe Kuchenmischung1 (2-lagige) Gelbe Kuchenmischung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
Wilde Veilchen (mit Stielen), GewaschenWilde Veilchen (mit Stielen), Gewaschen
2
Spoon into crust.
Zutaten, die Sie benötigen
Schmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel GeschnittenSchmelzkäse (Velveeta), In 1/4-Zoll-Würfel Geschnitten
3
Refrigerate 3 hours.
4
Serve topped with cherry pie filling.
Zutaten, die Sie benötigen
Kirschkuchen-FüllungKirschkuchen-Füllung
SchwierigkeitExperte
Fertig in3 hrs, 10 m.
Portion10
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
Magazin