Chocolate Italian Cream Cake

Chocolate Italian Cream Cake
Chocolate Italian Cream Cake is a vegetarian recipe with 6 servings. One portion of this dish contains around 31g of protein, 151g of fat, and a total of 2917 calories. This recipe covers 41% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of sugar, vanillan extract, sugar, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. A couple people really liked this Mediterranean dish. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 325 degrees F (165 degrees C). Grease and flour three 8-inch round cake pans. Separate the eggs.
Zutaten, die Sie benötigen
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
Wie M&MsWie M&Ms
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
2
Cream 1/2 cup of the butter, shortening and sugar together.
Zutaten, die Sie benötigen
Tassen Gehackte Datteln (ca.Tassen Gehackte Datteln (ca.
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
1 Tasse Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Z. B. M&M's1 Tasse Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Z. B. M&M's
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
3
Add egg yolks, one at a time, beating after each addition. Stir in 1 teaspoon of the vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
Kalte Milch Zum ServierenKalte Milch Zum Servieren
4
Sift soda, flour and 1/4 cup cocoa together.
Zutaten, die Sie benötigen
ReispapierReispapier
Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)Hafer (entweder Instant- Oder Normaler Hafer)
Steakgewürzmischung, Bevorzugte Marke Montreal Steak Seasoning Von McCormickSteakgewürzmischung, Bevorzugte Marke Montreal Steak Seasoning Von McCormick
5
Add alternately with buttermilk to the creamed mixture, beginning and ending with dry ingredients. Stir in the coconut and 1 cup of the chopped pecans.
Zutaten, die Sie benötigen
Pecan StückePecan Stücke
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Streusel In HerzformStreusel In Herzform
6
Beat the egg whites until stiff peaks form and fold into the batter.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
7
Pour batter into the prepared cake pans.
8
Bake at 325 degrees F (165 degrees C) for 25 to 30 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
9
Let cakes cool completely before frosting between layers and on sides.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
10
To Make Frosting: Cream the cream cheese and butter together. Sift confectioner's sugar and 1/4 cup cocoa, beating in a little at a time until well-creamed.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Schokoladenüberzogene BonbonsSchokoladenüberzogene Bonbons
ReispapierReispapier
1 Tasse Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Z. B. M&M's1 Tasse Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Z. B. M&M's
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
11
Add 1 teaspoon vanilla and 1 cup pecans.
Zutaten, die Sie benötigen
Kalte Milch Zum ServierenKalte Milch Zum Servieren
16 Miniatur-Vanillewaffeln16 Miniatur-Vanillewaffeln

Empfohlener Wein: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano, and Verdicchio are my top picks for Italian. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. You could try Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Reviewers quite like it with a 4.4 out of 5 star rating and a price of about 60 dollars per bottle.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
#28 Wein in VinePair's Top 50 von 2018intensive rubinrote Farbe mit feiner Nase von Brombeeren und schwarzen Johannisbeeren, balsamischen und würzigen Noten. Der Wein zeigt eine ausgezeichnete Säurestruktur, ausgewogene, elegante Tannine. Der Aufprall im Mund ist samtig und anhaltend.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion6
Gesundheits-Score23
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