Chocolate Italian Cream Cake is a vegetarian recipe with 6 servings. One portion of this dish contains around 31g of protein, 151g of fat, and a total of 2917 calories. This recipe covers 41% of your daily requirements of vitamins and minerals. A mixture of sugar, vanillan extract, sugar, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. A couple people really liked this Mediterranean dish. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 325 degrees F (165 degrees C). Grease and flour three 8-inch round cake pans. Separate the eggs.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-Bonbons
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
2
Cream 1/2 cup of the butter, shortening and sugar together.
Zutaten, die Sie benötigen
Blaubeeren, Kleine Oder Zu Weiche Beeren Wegwerfen
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
Schlagsahne, Plus 1/3 Tasse Schlagsahne, Gekühlt
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
3
Add egg yolks, one at a time, beating after each addition. Stir in 1 teaspoon of the vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Wie Lindt, Für Schokoladenlocken
Erdbeeren Am Fuß
4
Sift soda, flour and 1/4 cup cocoa together.
Zutaten, die Sie benötigen
Reispapier
Lebensretter-Bonbons
1 Dose (11,3 Unzen) Pfirsichnektar
5
Add alternately with buttermilk to the creamed mixture, beginning and ending with dry ingredients. Stir in the coconut and 1 cup of the chopped pecans.
Zutaten, die Sie benötigen
Pecan Stücke
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Streusel In Herzform
6
Beat the egg whites until stiff peaks form and fold into the batter.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
7
Pour batter into the prepared cake pans.
8
Bake at 325 degrees F (165 degrees C) for 25 to 30 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
9
Let cakes cool completely before frosting between layers and on sides.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte Bonbons
10
To Make Frosting: Cream the cream cheese and butter together. Sift confectioner's sugar and 1/4 cup cocoa, beating in a little at a time until well-creamed.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Skittles Mundgerechte Bonbons
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
Reispapier
Schlagsahne, Plus 1/3 Tasse Schlagsahne, Gekühlt
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Chianti, Trebbiano, and Verdicchio are my top picks for Italian. Italians know food and they know wine. Trebbiano and Verdicchio are Italian white wines that pair well with fish and white meat, while Chianti is a great Italian red for heavier, bolder dishes. You could try Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione. Reviewers quite like it with a 4.4 out of 5 star rating and a price of about 60 dollars per bottle.