Chocolate Layer Cake with Milk Chocolate Frosting

Chocolate Layer Cake with Milk Chocolate Frosting
Chocolate Layer Cake with Milk Chocolate Frosting might be just the dessert you are searching for. This recipe serves 10. One serving contains 683 calories, 8g of protein, and 44g of fat. Not From preparation to the plate, this recipe takes approximately 5 hours. If you have vanilla, brown sugar, confectioners sugar, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Put oven rack in middle position and preheat oven to 177°. Butter 2 (9- by 2-inch) round cake pans and line bottom of each with a round of parchment or wax paper. Butter paper and dust pans with flour, knocking out excess.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
2
Sift together flour, cocoa, baking soda, and salt into a small bowl. Beat together butter and sugars in a large bowl using an electric mixer at medium-high speed until light and fluffy, 3 to 4 minutes in a standing mixer or 4 to 5 minutes with a handheld.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
ReispapierReispapier
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Salz, Zum GlasrandbestreichenSalz, Zum Glasrandbestreichen
3
Add eggs 1 at a time, beating well after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
4
Add chocolate and vanilla and beat until just combined. Reduce speed to low and add flour mixture and buttermilk alternately in 3 batches, beginning and ending with flour mixture and mixing until just combined.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, OptionalVerschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
5
Divide batter between cake pans, spreading evenly, and bake until a wooden pick or skewer inserted in center of each cake layer comes out clean, 25 to 35 minutes.
6
Cool cake layers in pans on racks 10 minutes. Run a thin knife around edge of each layer, then invert onto racks. Peel off paper and cool layers completely.
1
Heat milk in a 1- to 1 1/2-quart heavy saucepan over moderate heat until hot.
Zutaten, die Sie benötigen
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben GeschnittenBananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
2
Whisk together yolks, flour, 1/3 cup confectioners sugar, and a pinch of salt in a bowl, then add hot milk in a stream, whisking.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben GeschnittenBananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Salz, Zum GlasrandbestreichenSalz, Zum Glasrandbestreichen
3
Transfer custard to saucepan and bring to a boil over moderate heat, whisking. Reduce heat and simmer, whisking, 2 minutes (mixture will be very thick), then transfer to a large bowl. Cover surface of custard with a buttered round of wax paper and cool completely, about 45 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten2 Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
4
Add vanilla and remaining cup confectioners sugar to custard and beat with cleaned beaters at moderate speed until combined well, then increase speed to medium-high and beat in butter, 2 tablespoons at a time, until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
2 Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten2 Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, OptionalVerschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
5
Add chocolates and beat until combined well.
1
Halve each cake layer horizontally using a long serrated knife.
2
Layer cake, using a heaping 1/2 cup frosting between each layer, then frost top and sides with remaining frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
1
·Cake layers can be made (but not halved) 1 day ahead and kept, wrapped well in plastic wrap, at room temperature.·Frosting can be made 1 day ahead and chilled, covered. Bring to room temperature (do not use a microwave) and beat with an electric mixer before using.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
SchwierigkeitExperte
Fertig in5 hrs
Portion10
Gesundheits-Score3
GerichteBeilage
Magazin