Chocolate Pudding Cake III

Chocolate Pudding Cake III
Chocolate Pudding Cake III might be a good recipe to expand your dessert recipe box. This recipe serves 8. One portion of this dish contains approximately 3g of protein, 9g of fat, and a total of 278 calories. A mixture of salt, milk, flour, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. From preparation to the plate, this recipe takes around 50 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
In an 8x8 inch square pan, stir together the flour, white sugar, 1/4 cup of cocoa, baking powder and salt.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Tasse Melasse1 1/3 Tasse Melasse
Geröstet Und PistazienGeröstet Und Pistazien
ReispapierReispapier
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
3
Add milk and oil, mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
Gelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben GeschnittenGelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben Geschnitten
4
Sprinkle brown sugar, remaining cocoa and chocolate chips over the mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Neuer KäsekuchenNeuer Käsekuchen
Paket Milk DudsPaket Milk Duds
ReispapierReispapier
5
Add the vanilla to the hot water, then pour the water over the top.
Zutaten, die Sie benötigen
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
6
Bake for 30 to 35 minutes in the preheated oven, until the surface appears dry.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
7
Serve warm with a spoon or at room temperature.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in50 m.
Portion8
Gesundheits-Score2
GerichteBeilage
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