Chocolate Pudding Cake III might be a good recipe to expand your dessert recipe box. This recipe serves 8. One portion of this dish contains approximately 3g of protein, 9g of fat, and a total of 278 calories. A mixture of salt, milk, flour, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. From preparation to the plate, this recipe takes around 50 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
In an 8x8 inch square pan, stir together the flour, white sugar, 1/4 cup of cocoa, baking powder and salt.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Tasse Melasse
1/2 Tasse Hershey's Kisses
Reispapier
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
3
Add milk and oil, mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Frische Mehltortillas Zum Servieren
4
Sprinkle brown sugar, remaining cocoa and chocolate chips over the mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Teelöffel 2% Milch
Schulter
Reispapier
5
Add the vanilla to the hot water, then pour the water over the top.
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
6
Bake for 30 to 35 minutes in the preheated oven, until the surface appears dry.