Chocolate Pudding Cake III

Chocolate Pudding Cake III
Chocolate Pudding Cake III might be a good recipe to expand your dessert recipe box. This recipe serves 8. One portion of this dish contains approximately 3g of protein, 9g of fat, and a total of 278 calories. A mixture of salt, milk, flour, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty. From preparation to the plate, this recipe takes around 50 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
2
In an 8x8 inch square pan, stir together the flour, white sugar, 1/4 cup of cocoa, baking powder and salt.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)3/4 Tasse Gemüse (z. B. Spinat)
1/2 Tasse Hershey's Kisses1/2 Tasse Hershey's Kisses
ReispapierReispapier
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
3
Add milk and oil, mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiße BrötchenWeiße Brötchen
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
4
Sprinkle brown sugar, remaining cocoa and chocolate chips over the mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Teelöffel 2% Milch1/2 Teelöffel 2% Milch
1 Bis 1 1/3 Tassen Wasser1 Bis 1 1/3 Tassen Wasser
ReispapierReispapier
5
Add the vanilla to the hot water, then pour the water over the top.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
6
Bake for 30 to 35 minutes in the preheated oven, until the surface appears dry.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
7
Serve warm with a spoon or at room temperature.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in50 m.
Portion8
Gesundheits-Score2
GerichteBeilage
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