You can never have too many dessert recipes, so give Chocolate S'mores Cake a try. One portion of this dish contains approximately 5g of protein, 11g of fat, and a total of 388 calories. This recipe serves 16. If you have milk, sugar, bittersweet chocolate, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 1 hour and 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Butter two 8-inch square baking pans and line the bottoms with parchment paper. Butter the paper and dust the pans with flour, tapping out the excess.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
Splenda®-Mischung Aus Braunem Zucker
3
In a large bowl, whisk the 2 cups of flour with the sugar, cocoa powder, baking powder, baking soda and salt. In a medium bowl, whisk the milk with the vegetable oil, eggs and vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila Hülsenerbsen
1 1/2 Teelöffel Gemischte Gewürze
Reispapier
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronensaft, Optional
Paket Natürliche Kuchenmischung
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
In a medium saucepan, combine 1/2 cup of the sugar with the corn syrup and stir over moderate heat until the sugar is thoroughly dissolved. Bring the corn syrup mixture to a boil, wiping down any sugar crystals that may form on the side of the pan with a moistened pastry brush. Cook over moderate heat, without stirring, until the corn syrup mixture reaches 250 on a candy thermometer, about 10 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen Zucker
Sour Brite Octopus Bonbon
Zitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Candy Thermometer
Gebäck Pinsel
20 Frische Erdbeeren, Geschält
Sautierte Garnelen, Geschält
10
Remove from the heat and stir in the softened gelatin; the mixture will foam up.
Zutaten, die Sie benötigen
Zwergbonbons
11
Meanwhile, in the bowl of a standing electric mixer fitted with a whisk, beat the egg whites and vanilla seeds at medium speed until soft peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Gedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum Servieren
Add the remaining 1/2 cup of sugar, 1 tablespoon at a time, beating well between additions. Beat until the whites are stiff and glossy, about 5 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronensaft, Optional
13
With the mixer at medium speed, carefully pour the hot corn syrup mixture in a thin stream into the egg whites, aiming for the area between the whisk and side of the bowl. Beat the topping until very thick and opaque, about 8 minutes.
Preheat the broiler and position a rack 8 inches from the heat. Using an offset spatula, spread the marshmallow topping over the tops of the cakes.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Tassen Knusprige Reisflocken, Aufgeteilt
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Offset-Spatel
Für Die Würze (Poblanos Variieren In Ihrer Schärfe
15
Let stand for about 1 minute, until slightly set. Broil the cakes one at a time, shifting the pan as necessary for even browning, about 5 minutes. Insert the broken graham crackers into the marshmallow and drizzle with the melted chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
Ganze Graham Crackers, In Große Stücke Gebrochen
8 Tassen Knusprige Reisflocken, Aufgeteilt
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)