Cinnamon Coffee Cake II

Cinnamon Coffee Cake II
Cinnamon Coffee Cake II requires approximately 45 minutes from start to finish. Watching your figure? This dairy free recipe has 313 calories, 4g of protein, and 9g of fat per serving. For 87 cents per serving, you get a morn meal that serves 15. If you have water, walnuts, ground cinnamon, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Grease a 9x13 inch baking pan, or a 10 inch Bundt cake pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Essbare Blüten Als Garnitur, OptionalEssbare Blüten Als Garnitur, Optional
2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2
In a medium bowl, stir together the cake mix, vanilla pudding mix, and butterscotch pudding mix.
Zutaten, die Sie benötigen
Butterscotch Pudding MixButterscotch Pudding Mix
Erdbeer-Gelatine-PaketErdbeer-Gelatine-Paket
Gehackte OrangenbonbonscheibenGehackte Orangenbonbonscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
3
Add the eggs, oil and water, mix until well blended. In another bowl, stir together the brown sugar, cinnamon and nuts.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
4
Pour half of the batter into the pan, spread evenly.
Zutaten, die Sie benötigen
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
5
Sprinkle with half of the nut mixture. Cover with the rest of the batter, and sprinkle with the rest of the nut mixture.
6
Bake for 20 minutes in the preheated oven, then turn the oven down to 325 degrees F (165 degrees C) and bake for an additional 35 to 40 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion15
Gesundheits-Score1
Magazin