Dark-Chocolate Soufflé Cake might be just the dessert you are searching for. One portion of this dish contains about 5g of protein, 6g of fat, and a total of 198 calories. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 12. This recipe from My Recipes requires powdered sugar, egg yolks, brown sugar, and granulated sugar. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes. It is a good option if you're following a dairy free diet. Dark Chocolate Souffle Cake, Dark Chocolate Souffle, and Dark Chocolate Soufflé are very similar to this recipe.
Anweisungen
1
Preheat oven to 30
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
Coat bottom of a 9-inch springform pan with cooking spray. Set aside.
Schlagsahne Und Miniatur-Schokoladenküsse, Optional
3
Combine 1/2 cup granulated sugar, 1/2 cup brown sugar, water, and espresso in a large saucepan; stir well and bring to a boil.
Zutaten, die Sie benötigen
Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Diät-Cremesoda
1 Tasse Fein Gemahlene Haselnüsse
Paccheri-Nudeln (große Röhre) Ca. 6,3 Cm Lang Und 5 Cm Breit
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
4
Remove from heat; add cocoa, salt, and chocolates, stirring with a whisk until chocolate melts. Stir in Kahla and egg yolks. Stir in flour; cool to room temperature. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In Herzform
Sorten Von Pilzen
1 Esslöffel Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Lorann Professional Kitchen®
(große Röhre)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
5
Beat egg whites and cream of tartar at high speed of a mixer until foamy.
Zutaten, die Sie benötigen
Creme Von Zahnstein
Aufgeschlagener Belag Und Geschnittene Frische Erdbeeren, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
6
Add 1/3 cup granulated sugar, 1 tablespoon at a time, beating until stiff peaks form. Gently fold one-fourth of egg white mixture into chocolate mixture; repeat procedure with remaining egg white mixture, one-fourth at a time. Spoon into prepared pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
Streusel In Herzform
Aufgeschlagener Belag Und Geschnittene Frische Erdbeeren, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
7
Bake at 300 for 1 hour or until a wooden pick inserted in center comes out almost clean. Cool completely on wire rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orangen, In Scheiben Geschnitten Und Halbiert
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
8
Remove sides from pan; sift powdered sugar over cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Bis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
9
Garnish with raspberries and chocolate curls, if desired.
Zutaten, die Sie benötigen
Schokolade Locken
1 Packung (19,6 Unzen) Gefrorener Vanille-Torte
10
Note: A substitution of 1/4 cup all-purpose flour may be used in place of 1/3 cup cake flour.