Devil’s Food Cake Verrine might be just the dessert you are searching for. One portion of this dish contains approximately 10g of protein, 47g of fat, and a total of 714 calories. This recipe serves 12. This recipe covers 14% of your daily requirements of vitamins and minerals. 10 people found this recipe to be flavorful and satisfying. A mixture of corn syrup, granulated sugar, kosher salt, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.
Anweisungen
1
Make the Cake Position a rack in the center of the oven and heat the oven to 163°. Butter an 8x8x2-inch square cake pan, line the bottom with parchment, and butter the parchment.Sift the cake flour, sugar, cocoa powder, baking soda, baking powder, and salt onto a piece of parchment. In a small saucepan, combine the butter and the coffee over medium heat to melt the butter.
Zusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, Optional
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett
Weiße Perlgraupen
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Transfer to a medium bowl.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
3
Whisk in the buttermilk, egg, and yolk and then the flour mixture until incorporated.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-Kekse
4
Pour the batter into the prepared cake pan and bake until a toothpick inserted in the center comes out clean, about 50 minutes. Cool on a rack for 15 minutes. Invert onto the rack, remove the parchment, and cool completely. Make the Mousse Melt the bittersweet and milk chocolates in a medium heatproof bowl over a pan of barely simmering water. Set aside.In another medium bowl, whisk the yolks and the syrup over the water bath just until warm.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
1 Tasse Weiße Perlgraupen
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zahnstocher (um Die Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
1 Esslöffel Natürliches Backfett
Gehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
5
Remove from the heat and whisk briefly to cool.With an electric hand mixer on medium speed, whip the egg whites in a medium bowl until stiff peaks form, 1 to 2 minutes.With the mixer on medium-high speed, whip the cream in another medium bowl until soft peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
42 Rote Schnur-Lakritze
Gehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
6
Whisk the yolk mixture into the melted chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-Kekse
7
Whisk in a spoonful of the whipped cream. With a rubber spatula fold in the remaining whipped cream and then the egg whites. Refrigerate. (The mousse can be made up to 4 hours ahead.) Make the Streusel In a stand mixer fitted with the paddle attachment, beat the butter and sugar on medium-high speed until light and fluffy, 3 to 4 minutes. Reduce the speed to low and add the vanilla.In a medium bowl, stir the flour and cocoa powder. With the mixer running on low speed, add the flour mixture in three increments, including the cocoa nibs and salt with the final addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen
Kakao-nibs
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Große Prise Feines Salz
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
Gehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
8
Mix until the dough comes together. (The dough can be refrigerated for a week or frozen for up to 2 months.)Line a rimmed baking sheet with parchment and press the dough into the pan in a 1/4-inch-thick layer.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Bis 56 Life Savers Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
Geschnittene Tomaten, Optional
9
Bake at 163° for 8 minutes and then rake with a fork to break into medium clumps.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
10
Bake for 7 minutes more and rake again to create small pieces. The streusel will look sandy and will crisp as it cools. (The streusel can be made 1 day ahead.) Make the Sauce
Zutaten, die Sie benötigen
Flasche Süß-saure Sauce, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
11
Put the chocolate in a medium bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
12
Put the cream, syrup, salt, and 1/4 cup water in a small saucepan and bring to a boil over medium-high heat.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
1 Tasse Weiße Perlgraupen
1/2 Tasse Süßer Marsala-Wein
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße Perlgraupen
13
Remove from the heat, pour over the chocolate, and stir to melt. Assemble Divide the warm chocolate sauce among twelve 8-oz. glasses.
Zutaten, die Sie benötigen
1-3/4 Tassen Kalte Milch, Geteilt
Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse
14
Cut the cake into 1-inch cubes and put 4 in each glass.
15
Drizzle 1/2 tsp. of the Nocino on the cake cubes. Scoop a spoonful or aquenelleof mousse into each glass.
16
Sprinkle about 2 Tbs. of streusel on top of the mousse, and serve. Make Ahead Tips The cake can be baked 1 day ahead. The streusel dough can be refrigerated for a week, and baked up to 1 day ahead. The mousse can be made up to 4 hours ahead.