Devil’s Food Cake Verrine might be just the dessert you are searching for. One portion of this dish contains approximately 10g of protein, 47g of fat, and a total of 714 calories. This recipe serves 12. This recipe covers 14% of your daily requirements of vitamins and minerals. 10 people found this recipe to be flavorful and satisfying. A mixture of corn syrup, granulated sugar, kosher salt, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.
Anweisungen
1
Make the Cake Position a rack in the center of the oven and heat the oven to 163°. Butter an 8x8x2-inch square cake pan, line the bottom with parchment, and butter the parchment.Sift the cake flour, sugar, cocoa powder, baking soda, baking powder, and salt onto a piece of parchment. In a small saucepan, combine the butter and the coffee over medium heat to melt the butter.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila Hülsenerbsen
Reispapier
Kuchen Mehl
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Zusätzliche Schlagsahne Und Schokoladenraspeln, Optional
Zitronenschalenstreifen
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)
Gehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Transfer to a medium bowl.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's Süßigkeiten
3
Whisk in the buttermilk, egg, and yolk and then the flour mixture until incorporated.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Ungebackene Teigböden (23 Cm)
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Ingwerkekse, Geteilt
Frittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
4
Pour the batter into the prepared cake pan and bake until a toothpick inserted in the center comes out clean, about 50 minutes. Cool on a rack for 15 minutes. Invert onto the rack, remove the parchment, and cool completely. Make the Mousse Melt the bittersweet and milk chocolates in a medium heatproof bowl over a pan of barely simmering water. Set aside.In another medium bowl, whisk the yolks and the syrup over the water bath just until warm.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Dosen Birnenhälften In Sirup
1 Streifen Zitronenschale
Ingwerkekse, Geteilt
Dattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-Kaugummi
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
Extrafeiner Vollmilch-Ricotta-Käse (zum Verfeinern 1 Minute In Einer Küchenmaschine Verarbeiten)
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's Süßigkeiten
5
Remove from the heat and whisk briefly to cool.With an electric hand mixer on medium speed, whip the egg whites in a medium bowl until stiff peaks form, 1 to 2 minutes.With the mixer on medium-high speed, whip the cream in another medium bowl until soft peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
Sonnentomaten Nicht
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
42 Rote Schnur-Lakritze
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's Süßigkeiten
6
Whisk the yolk mixture into the melted chocolate.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Ingwerkekse, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
7
Whisk in a spoonful of the whipped cream. With a rubber spatula fold in the remaining whipped cream and then the egg whites. Refrigerate. (The mousse can be made up to 4 hours ahead.) Make the Streusel In a stand mixer fitted with the paddle attachment, beat the butter and sugar on medium-high speed until light and fluffy, 3 to 4 minutes. Reduce the speed to low and add the vanilla.In a medium bowl, stir the flour and cocoa powder. With the mixer running on low speed, add the flour mixture in three increments, including the cocoa nibs and salt with the final addition.
Zutaten, die Sie benötigen
Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)
Reispapier
Kakao-nibs
1/4 Tasse Plus 1 Esslöffel Kaltes Wasser, Geteilt
Necco Waffelbonbons
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
Zitronenschalenstreifen
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Große Prise Feines Salz
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's Süßigkeiten
8
Mix until the dough comes together. (The dough can be refrigerated for a week or frozen for up to 2 months.)Line a rimmed baking sheet with parchment and press the dough into the pan in a 1/4-inch-thick layer.
Zutaten, die Sie benötigen
Im Laden Gekaufter Fertiger Pizzateig
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Eine Prise Rote Pfefferflocken
Pecorino, 1/4 Zoll Dick
9
Bake at 163° for 8 minutes and then rake with a fork to break into medium clumps.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
10
Bake for 7 minutes more and rake again to create small pieces. The streusel will look sandy and will crisp as it cools. (The streusel can be made 1 day ahead.) Make the Sauce
Zutaten, die Sie benötigen
Serviervorschlag: über Pasta Servieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
11
Put the chocolate in a medium bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's Süßigkeiten
12
Put the cream, syrup, salt, and 1/4 cup water in a small saucepan and bring to a boil over medium-high heat.
Zutaten, die Sie benötigen
Sonnentomaten Nicht
2 Dosen Birnenhälften In Sirup
1 Streifen Zitronenschale
5 Necco Waffelbonbons, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
13
Remove from the heat, pour over the chocolate, and stir to melt. Assemble Divide the warm chocolate sauce among twelve 8-oz. glasses.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutterkekse, Grob Gehackt
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
14
Cut the cake into 1-inch cubes and put 4 in each glass.
15
Drizzle 1/2 tsp. of the Nocino on the cake cubes. Scoop a spoonful or aquenelleof mousse into each glass.
16
Sprinkle about 2 Tbs. of streusel on top of the mousse, and serve. Make Ahead Tips The cake can be baked 1 day ahead. The streusel dough can be refrigerated for a week, and baked up to 1 day ahead. The mousse can be made up to 4 hours ahead.