Double-Chocolate Soufflé Torte with Raspberry Sauce

Double-Chocolate Soufflé Torte with Raspberry Sauce
Double-Chocolate Soufflé Torte with Raspberry Sauce is a gluten free dessert. This recipe makes 8 servings with 374 calories, 4g of protein, and 9g of fat each. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes. If you have milk, semisweet chocolate, raspberries in syrup, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
To prepare the raspberry sauce, combine first 4 ingredients in a medium, heavy saucepan; stir well with a whisk. Bring to a boil over medium heat, stirring frequently. Cook 2 minutes. Stir in raspberries; cook 4 minutes, stirring gently.
Zutaten, die Sie benötigen
HimbeersauceHimbeersauce
Mit 50 KalorienMit 50 Kalorien
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
2
Remove from heat. Stir in 1 tablespoon liqueur.
Zutaten, die Sie benötigen
(aus Einem Karton)(aus Einem Karton)
3
Pour sauce into a bowl; cover and chill 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Roma-Tomaten, Entkernt, Halbiert Und Gewürfelt4 Roma-Tomaten, Entkernt, Halbiert Und Gewürfelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
4
Preheat oven to 30
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
5
To prepare torte, combine chocolate and 2 tablespoons liqueur in a small, heavy saucepan; cook over low heat until chocolate melts and mixture is smooth, stirring occasionally with a whisk.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
(aus Einem Karton)(aus Einem Karton)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
6
Place butter and 1/2 cup sugar in a medium bowl; beat with a mixer at medium speed 1 minute or until fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
7
Add egg; beat 1 minute. Gradually add milk; beat at low speed (mixture will look curdled).
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
8
Add chocolate mixture, cocoa, and 2 tablespoons cornstarch; beat at low speed until combined.
Zutaten, die Sie benötigen
Jeweils Eine Mittelgroße Grüne, Eine Süße Gelbe, Eine Rote Und Eine Orange Paprika, In Julienne-Streifen GeschnittenJeweils Eine Mittelgroße Grüne, Eine Süße Gelbe, Eine Rote Und Eine Orange Paprika, In Julienne-Streifen Geschnitten
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
ReispapierReispapier
9
Place the egg whites, cream of tartar, and salt in a medium bowl; beat with a mixer at high speed until soft peaks form using clean, dry beaters. Gradually add 1/4 cup sugar, 1 tablespoon at a time, beating until stiff peaks form. Gently fold one-fourth of egg white mixture into chocolate mixture; gently fold in remaining egg white mixture. Spoon chocolate mixture into an 8-inch springform pan coated with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-KeksteigErdnussbutter-Keksteig
Estragon OptionalEstragon Optional
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
10
Bake at 300 for 45 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out almost clean; run a knife around outside edge. (The torte falls as it cools.) Cool on a wire rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
1 Gelbe Fruchtrolle1 Gelbe Fruchtrolle
11
Note: Grand Marnier adds a wonderful depth of flavor to his indulgent-tasting dessert. But if you must go alcohol-free, substitute water or orange juice.
Zutaten, die Sie benötigen
Grand MarnierGrand Marnier
Schweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn GeklopftSchweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn Geklopft
AlkoholAlkohol
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion8
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
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