Double-Chocolate Soufflé Torte with Raspberry Sauce
Double-Chocolate Soufflé Torte with Raspberry Sauce is a gluten free dessert. This recipe makes 8 servings with 374 calories, 4g of protein, and 9g of fat each. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes. If you have milk, semisweet chocolate, raspberries in syrup, and a few other ingredients on hand, you can make it.
Anweisungen
1
To prepare the raspberry sauce, combine first 4 ingredients in a medium, heavy saucepan; stir well with a whisk. Bring to a boil over medium heat, stirring frequently. Cook 2 minutes. Stir in raspberries; cook 4 minutes, stirring gently.
Zutaten, die Sie benötigen
Himbeersauce
Mit 50 Kalorien
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
2
Remove from heat. Stir in 1 tablespoon liqueur.
Zutaten, die Sie benötigen
(aus Einem Karton)
3
Pour sauce into a bowl; cover and chill 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Roma-Tomaten, Entkernt, Halbiert Und Gewürfelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte Kirschen
4
Preheat oven to 30
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
5
To prepare torte, combine chocolate and 2 tablespoons liqueur in a small, heavy saucepan; cook over low heat until chocolate melts and mixture is smooth, stirring occasionally with a whisk.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
(aus Einem Karton)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
6
Place butter and 1/2 cup sugar in a medium bowl; beat with a mixer at medium speed 1 minute or until fluffy.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
Zusätzliche Kandierte Kirschen
7
Add egg; beat 1 minute. Gradually add milk; beat at low speed (mixture will look curdled).
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
Zusätzliche Kandierte Kirschen
8
Add chocolate mixture, cocoa, and 2 tablespoons cornstarch; beat at low speed until combined.
Zutaten, die Sie benötigen
Jeweils Eine Mittelgroße Grüne, Eine Süße Gelbe, Eine Rote Und Eine Orange Paprika, In Julienne-Streifen Geschnitten
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Reispapier
9
Place the egg whites, cream of tartar, and salt in a medium bowl; beat with a mixer at high speed until soft peaks form using clean, dry beaters. Gradually add 1/4 cup sugar, 1 tablespoon at a time, beating until stiff peaks form. Gently fold one-fourth of egg white mixture into chocolate mixture; gently fold in remaining egg white mixture. Spoon chocolate mixture into an 8-inch springform pan coated with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
Erdnussbutter-Keksteig
Estragon Optional
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
42 Rote Schnur-Lakritze
Zusätzliche Kandierte Kirschen
10
Bake at 300 for 45 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out almost clean; run a knife around outside edge. (The torte falls as it cools.) Cool on a wire rack.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M Backstück
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
1 Gelbe Fruchtrolle
11
Note: Grand Marnier adds a wonderful depth of flavor to his indulgent-tasting dessert. But if you must go alcohol-free, substitute water or orange juice.
Zutaten, die Sie benötigen
Grand Marnier
Schweinekoteletts, Aufgeschnitten Und Dünn Geklopft
Alkohol
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten