Eggnog Gingerbread Trifle

Eggnog Gingerbread Trifle
You can never have too many Scottish recipes, so give Eggnog Gingerbread Trifle a try. This recipe makes 20 servings with 230 calories, 3g of protein, and 11g of fat each. This recipe covers 4% of your daily requirements of vitamins and minerals. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Christmas. It works well as a dessert. If you have gingerbread cake mix, sugar, instant vanilla pudding mix, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 8 hours and 50 minutes.

Anweisungen

1
Prepare gingerbread cake mix and bake according to package directions (any size pan). Cool completely.
Zutaten, die Sie benötigen
Gehackte OrangenbonbonscheibenGehackte Orangenbonbonscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
2
Place the pudding mix in a large bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Gehackte Orangenbonbonscheiben1 Tasse Gehackte Orangenbonbonscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach PackungsanweisungWie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach Packungsanweisung
3
Pour in the eggnog and whisk for about 2 minutes. Refrigerate pudding until the gingerbread cake is cool and you are ready to assemble the trifle.
Zutaten, die Sie benötigen
Zerstoßene Harte Butterscotch-BonbonsZerstoßene Harte Butterscotch-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/3 Tasse Mascarpone, Bei Zimmertemperatur1/3 Tasse Mascarpone, Bei Zimmertemperatur
4
In a large bowl, whip cream until stiff peaks are just about to form. Beat in sugar and vanilla until peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
Hershey®'s Kisses® MilchschokoladeHershey®'s Kisses® Milchschokolade
Schlagsahne, Plus 1/3 Tasse Schlagsahne, GekühltSchlagsahne, Plus 1/3 Tasse Schlagsahne, Gekühlt
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach PackungsanweisungWie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach Packungsanweisung
5
Crumble 1/2 of the gingerbread into the bottom of a trifle bowl or a large glass bowl.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach PackungsanweisungWie Betty Crocker Super Moisture Chocolate, Gebacken Nach Packungsanweisung
6
Spread 1/2 of the eggnog pudding over the gingerbread, then spread 1/2 of the whipped cream on top of the pudding. Repeat the layers with the remaining gingerbread, pudding, and whipped cream. Refrigerate 6 hours or overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, OptionalZusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
Zerstoßene Harte Butterscotch-BonbonsZerstoßene Harte Butterscotch-Bonbons
Verschiedene Cracker Oder Pita-ChipsVerschiedene Cracker Oder Pita-Chips
7
Sprinkle the top with the cranberries and cookie crumbs before serving.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Orange Und Braune Streusel1/2 Tasse Orange Und Braune Streusel
(Sie Brauchen Diese Möglicherweise Nicht, Wenn Sie Einen Cranberry-Laib Wie Oben Aufgeführt Bekommen Konnten)(Sie Brauchen Diese Möglicherweise Nicht, Wenn Sie Einen Cranberry-Laib Wie Oben Aufgeführt Bekommen Konnten)
SchwierigkeitExperte
Fertig in8 hrs, 50 m.
Portion20
Gesundheits-Score1
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