Fudge Cake Brownies

Fudge Cake Brownies
The recipe Fudge Cake Brownies could satisfy your American craving in about 45 minutes. Watching your figure? This vegetarian recipe has 180 calories, 2g of protein, and 9g of fat per serving. This recipe serves 16. This recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. Not a lot of people really liked this dessert. If you have self-rising flour, eggs, vanillan extract, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Combine cocoa and sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen26 HERSHEY®'S KISSES® Milchschokoladen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
2
Add melted butter and next 4 ingredients, stirring just until combined.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, OptionalLebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
3
Pour mixture into a lightly greased 8-inch square pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, OptionalGeschnittene Tomaten, Optional
4
Bake at 350 for 25 to 30 minutes. Cool.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene StreuselGelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
5
Cut into 2-inch squares, and dust with powdered sugar before serving.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt1/3 Tasse Himbeermarmelade, Geteilt
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion16
Gesundheits-Score0
Magazin