German Chocolate Cake might be a good recipe to expand your dessert recipe box. One serving contains 208 calories, 2g of protein, and 11g of fat. This recipe covers 3% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 45. 1 person found this recipe to be flavorful and satisfying. This recipe is typical of American cuisine. If you have butter, pecans, cake flour, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 3 hours.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 32
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
Butter two 9-inch round cake pans. Line the bottoms with parchment paper, then butter and flour the paper.
In a small bowl, whisk the cake flour with the cinnamon, nutmeg and salt. In a measuring cup, stir the buttermilk with the vanilla extract and baking soda until combined. In the bowl of a standing electric mixer fitted with the paddle, beat the softened butter with the sugar until fluffy.
1 Mittelgroße Gelbe Zwiebel, Grob In Gleichmäßige Stücke Geschnitten
Gelbe Und Grüne Lakritze
1 Unze Bambussprossen, Geviertelt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Bratenfett Vom Truthahn
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
4
Add the egg yolks and beat until they are incorporated, then beat in the melted chocolate, scraping down the side and bottom of the bowl as necessary. Beat in the dry and wet ingredients in 3 alternating batches, scraping down the side of the bowl occasionally.
Zutaten, die Sie benötigen
Streusel In Herzform
Sorten Von Pilzen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
5
Transfer the cake batter to a large bowl and wash out the mixing bowl.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wie Käse Für Tacos
6
Add the egg whites to the mixing bowl and beat with the whisk until soft peaks form. Fold the beaten egg whites into the chocolate batter until no streaks remain.
Zutaten, die Sie benötigen
Aufgeschlagener Belag Und Geschnittene Frische Erdbeeren, Optional
Streusel In Herzform
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wie Käse Für Tacos
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
7
Divide the batter evenly between the prepared pans and bake the cakes for 45 to 50 minutes, until a toothpick inserted in the centers comes out with just a few moist crumbs attached.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Klares Butteraroma
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
8
Let the cakes cool slightly on a wire rack, then invert the cakes and peel off the parchment paper.
Let cool, then coarsely chop 1 cup of the nuts, leaving the rest whole. In the bowl of a standing mixer fitted with the whisk (or using a handheld electric mixer), beat the softened butter with the confectioners' sugar and cocoa powder until combined.
Zutaten, die Sie benötigen
Bis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben Geschnitten
1 Esslöffel Red Velvet Lebensmittelfarbe (z.B. Lorann Professional Kitchen® Red Velvet Bakery Emulsion) Oder Nach Wunsch
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Grüne Oliven Mit Pimientos, Etwa 16 Große Oliven
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
42 Rote Schnur-Lakritze
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
12
Add the vanilla extract and hot coffee and beat the frosting until fluffy. Fold in the 1/2 cup of shredded coconut and the chopped toasted pecans.