Gingerbread Christmas Pudding with Orange Hard Sauce

Gingerbread Christmas Pudding with Orange Hard Sauce
Gingerbread Christmas Pudding with Orange Hard Sauce might be just the dessert you are searching for. Watching your figure? This vegetarian recipe has 406 calories, 5g of protein, and 8g of fat per serving. This recipe serves 10. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 45 minutes. Head to the store and pick up ground ginger, mild-flavored molasses, brandy, and a few other things to make it today. Christmas will be even more special with this recipe.

Anweisungen

1
Combine all ingredients in small bowl; stir to blend well. (Can be made 4 days ahead. Cover and refrigerate. Bring to room temperature before serving.)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
1
Coat inside and center tube of 6- to 8-cup pudding mold or Bundt cake pan with nonstick spray, then generously with butter. Sift flour and next 6 ingredients into medium bowl. Using electric mixer, beat sugar and butter in large bowl until well blended. Beat in eggs, 1 at a time, then marmalade, molasses and orange peel.
Zutaten, die Sie benötigen
OrangenschaleOrangenschale
Kiwis, 1/4 Zoll Dick In Scheiben GeschnittenKiwis, 1/4 Zoll Dick In Scheiben Geschnitten
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Essbare Blüten Als Garnitur, OptionalEssbare Blüten Als Garnitur, Optional
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
2
Add flour mixture and beat just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Kompott Aus Pflaumen Oder Anderen FrüchtenKompott Aus Pflaumen Oder Anderen Früchten
3
Transfer batter to prepared mold. Cover mold tightly with foil.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geröstete Süße Rote Paprikastreifen Und Zusätzlich Gehackter Schnittlauch, OptionalGeröstete Süße Rote Paprikastreifen Und Zusätzlich Gehackter Schnittlauch, Optional
4
Place steamer rack in large pot.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frische Petersilienzweige, Dünn Geschnitten, Zum GarnierenFrische Petersilienzweige, Dünn Geschnitten, Zum Garnieren
5
Place pudding mold on rack. Fill pot with enough water to come halfway up sides of mold. Bring water to boil. Reduce heat to medium. Cover pot and steam pudding until tester inserted near center comes out clean, adding more boiling water as needed to maintain level, about 1 hour 15 minutes. Using oven mitts as aid, remove mold from pot. Uncover and let stand 10 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Dünn Geschnittenes Carne Asada (Rindersteak)Dünn Geschnittenes Carne Asada (Rindersteak)
Frische Petersilienzweige, Dünn Geschnitten, Zum GarnierenFrische Petersilienzweige, Dünn Geschnitten, Zum Garnieren
6
Cut around top center and sides of pudding to loosen. Turn pudding out onto rack and cool 20 minutes. (Can be made 1 day ahead. Cool completely. Return to mold; cover and chill. Resteam 45 minutes to heat through, then turn out of mold.)
7
Transfer pudding to platter.
8
Cut pudding into wedges; serve with sauce.
Zutaten, die Sie benötigen
Serviervorschlag: über Pasta ServierenServiervorschlag: über Pasta Servieren
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score3
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