Gingerbread Layer Cake with Cream Cheese Frosting and Candied Pistachios
Watching your figure? This vegetarian recipe has 857 calories, 10g of protein, and 48g of fat per serving. This recipe serves 10. Only It is perfect for Christmas. If you have all purpose flour, ginger, guinness extra stout, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 177°. Butter and flour three 8-inch-diameter cake pans. Bring stout and molasses to boil in heavy medium saucepan over high heat.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Tassen Weizenmehl
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Stout
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Remove from heat; stir in baking soda.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila Hülsenerbsen
3
Let stand 1 hour to cool completely.
4
Whisk flour and next 6 ingredients in large bowl to blend.
Zutaten, die Sie benötigen
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Bake until tester inserted into centers of cakes comes out clean, about 25 minutes. Cool cakes in pans 15 minutes. Invert cakes onto racks; cool. (Can be made 1 day ahead. Wrap each cake separately in plastic and keep at room temperature.)
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
1
Preheat oven to 163°. Line large baking sheet with foil.
Add sugar and toss to coat. Working quickly so sugar doesn't melt, spread pistachios on prepared baking sheet.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Bis 4 Tassen Vanilleeis
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Zitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen
4
Bake until pistachios are pale golden, about 8 minutes. Cool completely. (Can be made 1 day ahead. Store airtight at room temperature.)
Zutaten, die Sie benötigen
3 Bis 4 Tassen Vanilleeis
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
1
Using electric mixer, beat cream cheese, butter, and orange peel in large bowl until fluffy. Gradually beat in powdered sugar. Chill frosting 30 minutes.