Gingerbread Layer Cake with Cream Cheese Frosting and Candied Pistachios

Gingerbread Layer Cake with Cream Cheese Frosting and Candied Pistachios
Watching your figure? This vegetarian recipe has 857 calories, 10g of protein, and 48g of fat per serving. This recipe serves 10. Only It is perfect for Christmas. If you have all purpose flour, ginger, guinness extra stout, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177°. Butter and flour three 8-inch-diameter cake pans. Bring stout and molasses to boil in heavy medium saucepan over high heat.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Salz $ Frisch Gemahlener Schwarzer PfefferSalz $ Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer
StoutStout
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Remove from heat; stir in baking soda.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila HülsenerbsenLila Hülsenerbsen
3
Let stand 1 hour to cool completely.
4
Whisk flour and next 6 ingredients in large bowl to blend.
Zutaten, die Sie benötigen
Salz $ Frisch Gemahlener Schwarzer PfefferSalz $ Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
5
Whisk eggs and both sugars in medium bowl to blend.
Zutaten, die Sie benötigen
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
6
Whisk in oil, then stout mixture. Gradually whisk stout-egg mixture into flour mixture. Stir in fresh ginger.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischer IngwerFrischer Ingwer
Salz $ Frisch Gemahlener Schwarzer PfefferSalz $ Frisch Gemahlener Schwarzer Pfeffer
StoutStout
Frittieröl, Vorzugsweise CanolaFrittieröl, Vorzugsweise Canola
Gelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben GeschnittenGelbe Zwiebeln, Geschält, Halbiert Und In 1,25 Cm Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
7
Divide batter among prepared pans.
8
Bake until tester inserted into centers of cakes comes out clean, about 25 minutes. Cool cakes in pans 15 minutes. Invert cakes onto racks; cool. (Can be made 1 day ahead. Wrap each cake separately in plastic and keep at room temperature.)
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
1
Preheat oven to 163°. Line large baking sheet with foil.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Eine Prise Rote PfefferflockenEine Prise Rote Pfefferflocken
Geröstete Süße Rote Paprikastreifen Und Zusätzlich Gehackter Schnittlauch, OptionalGeröstete Süße Rote Paprikastreifen Und Zusätzlich Gehackter Schnittlauch, Optional
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
2
Mix pistachios and corn syrup in medium bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen ZuckerVerschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen Zucker
3 Bis 4 Tassen Vanilleeis3 Bis 4 Tassen Vanilleeis
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
3
Add sugar and toss to coat. Working quickly so sugar doesn't melt, spread pistachios on prepared baking sheet.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Bis 4 Tassen Vanilleeis3 Bis 4 Tassen Vanilleeis
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Eine Prise Rote PfefferflockenEine Prise Rote Pfefferflocken
4
Bake until pistachios are pale golden, about 8 minutes. Cool completely. (Can be made 1 day ahead. Store airtight at room temperature.)
Zutaten, die Sie benötigen
3 Bis 4 Tassen Vanilleeis3 Bis 4 Tassen Vanilleeis
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)Gehackte Zwiebel (2 Zwiebeln)
1
Using electric mixer, beat cream cheese, butter, and orange peel in large bowl until fluffy. Gradually beat in powdered sugar. Chill frosting 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons5 Peachie-O's-Bonbons
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
OrangenschaleOrangenschale
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
2
Place 1 cake layer, rounded side up, on platter.
3
Spread 3/4 cup frosting over. Top with second cake layer, rounded side up, then spread 3/4 cup frosting over. Top with third cake layer, flat side up.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
4
Spread top and sides of cake with remaining frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
5
Sprinkle top of cake with candied pistachios. (Can be made 1 day ahead. Cover and refrigerate. Bring to room temperature before serving.)
Zutaten, die Sie benötigen
3 Bis 4 Tassen Vanilleeis3 Bis 4 Tassen Vanilleeis
6
Cut cake into wedges and serve.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score6
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