Gingerbread Layer Cake with Cream Cheese Frosting and Candied Pistachios
Watching your figure? This vegetarian recipe has 857 calories, 10g of protein, and 48g of fat per serving. This recipe serves 10. Only It is perfect for Christmas. If you have all purpose flour, ginger, guinness extra stout, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes.
Anweisungen
1
Preheat oven to 177°. Butter and flour three 8-inch-diameter cake pans. Bring stout and molasses to boil in heavy medium saucepan over high heat.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Tassen Weizenmehl
1 Tasse Gehackte Zwiebel
Lebensretter-Bonbons
Stout
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
Remove from heat; stir in baking soda.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder Orangenzucker
3
Let stand 1 hour to cool completely.
4
Whisk flour and next 6 ingredients in large bowl to blend.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte Kirschen
5
Whisk eggs and both sugars in medium bowl to blend.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliche Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte Kirschen
6
Whisk in oil, then stout mixture. Gradually whisk stout-egg mixture into flour mixture. Stir in fresh ginger.
Zutaten, die Sie benötigen
Frischer Ingwer
Lebensretter-Bonbons
Stout
Zusätzliche Kandierte Kirschen
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
7
Divide batter among prepared pans.
8
Bake until tester inserted into centers of cakes comes out clean, about 25 minutes. Cool cakes in pans 15 minutes. Invert cakes onto racks; cool. (Can be made 1 day ahead. Wrap each cake separately in plastic and keep at room temperature.)
Zutaten, die Sie benötigen
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör
1
Preheat oven to 163°. Line large baking sheet with foil.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
2 Tassen Honey Maid® Graham Cracker Crumbs
6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
Mix pistachios and corn syrup in medium bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen Zucker
3 Bis 4 Tassen Vanilleeis
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte Kirschen
3
Add sugar and toss to coat. Working quickly so sugar doesn't melt, spread pistachios on prepared baking sheet.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Bis 4 Tassen Vanilleeis
Arbol-Pfeffer
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Scharfe Paprikaringe, Geschnittene Bananenpaprika, Zum Garnieren Von Sandwiches
4
Bake until pistachios are pale golden, about 8 minutes. Cool completely. (Can be made 1 day ahead. Store airtight at room temperature.)
Zutaten, die Sie benötigen
3 Bis 4 Tassen Vanilleeis
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör
1
Using electric mixer, beat cream cheese, butter, and orange peel in large bowl until fluffy. Gradually beat in powdered sugar. Chill frosting 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Fruchtrolle
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Weißbrot, Dünn Geschnitten (ca. 18 Scheiben)
Skittles Mundgerechte Bonbons
1 Tasse Gehackte Zwiebel
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Zusätzliche Kandierte Kirschen
2
Place 1 cake layer, rounded side up, on platter.
3
Spread 3/4 cup frosting over. Top with second cake layer, rounded side up, then spread 3/4 cup frosting over. Top with third cake layer, flat side up.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte Bonbons
Arbol-Pfeffer
4
Spread top and sides of cake with remaining frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte Bonbons
Arbol-Pfeffer
5
Sprinkle top of cake with candied pistachios. (Can be made 1 day ahead. Cover and refrigerate. Bring to room temperature before serving.)