Gingerbread Squares with Honey-Mascarpone Cream

Gingerbread Squares with Honey-Mascarpone Cream
Watching your figure? This vegetarian recipe has 449 calories, 4g of protein, and 24g of fat per serving. This recipe serves 9. It is perfect for Christmas. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes. A mixture of honey, ground ginger, mascarpone cheese, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so delicious.

Anweisungen

1
Whisk mascarpone cheese, honey, and lemon juice in small bowl to blend. Cover; chill until ready to serve. (Can be made 1 day ahead; keep chilled.)
Zutaten, die Sie benötigen
MascarponeMascarpone
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, EntdarmtGarnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
1
Preheat oven to 177°. Butter and flour 8-inch square metal baking pan.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2
Whisk first 6 ingredients in medium bowl to blend well; whisk in crystallized ginger.
Zutaten, die Sie benötigen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
3
Whisk oil, molasses, and brown sugar in large bowl to blend; whisk in egg and lemon peel. Gradually whisk in dry ingredients, then boiling water.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen6 Mittelgroße Bartlett- Oder D'Anjou-Birnen
Bartlett- Oder D'Anjou-BirnenBartlett- Oder D'Anjou-Birnen
4 Tassen Weizenmehl4 Tassen Weizenmehl
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
4
Transfer batter to prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
5
Bake cake until tester inserted into center comes out clean, about 30 minutes. Cool cake 15 minutes. (Can be made 1 day ahead. Cool completely; cover and store at room temperature.)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
6
Cut cake into squares; sift powdered sugar over.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
7
Serve warm or at room temperature with topping.
8
* Italian cream cheese available at Italian markets and many supermarkets.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion9
Gesundheits-Score2
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