Gooey Butter Cake IV

Gooey Butter Cake IV
Gooey Butter Cake IV might be just the dessert you are searching for. Watching your figure? This vegetarian recipe has 344 calories, 3g of protein, and 15g of fat per serving. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 16. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 2 hours and 30 minutes. Head to the store and pick up water, vanillan extract, egg, and a few other things to make it today.

Anweisungen

1
In a small mixing bowl, dissolve yeast in warm milk.
Zutaten, die Sie benötigen
Vollgekochter Schinken, GehacktVollgekochter Schinken, Gehackt
3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch3/4 Tasse Plus 2 Esslöffel Kondensmilch
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M'sSchokoladenüberzogene Bonbons, Wie Zum Beispiel M&M's
2
Let stand until creamy, about 10 minutes.
3
Prepare a sweet dough by creaming 1/4 cup sugar with the shortening and 1/4 teaspoon salt.
Zutaten, die Sie benötigen
Blaubeeren, Kleine Oder Zu Weiche Beeren WegwerfenBlaubeeren, Kleine Oder Zu Weiche Beeren Wegwerfen
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
4
Add 1 egg and beat with electric mixer one minute until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
5
Add 2 1/2 cups flour, the yeast mixture and 1 tablespoon vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Vollgekochter Schinken, GehacktVollgekochter Schinken, Gehackt
6
Mix three minutes with dough hook or with hands. Turn dough out on floured board and knead for one minute.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
7
Place in a lightly greased bowl, cover with a towel and set in a warm place to rise for one hour.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
8
While dough is rising, prepare the Gooey Butter Topping: In a large bowl, combine 2 1/2 cups sugar, 1 cup butter and a pinch of salt.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
9
Add 1 egg and the corn syrup.
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen ZuckerVerschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen Zucker
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
10
Mix enough to incorporate.
11
Add 2 1/4 cups flour, 1/4 cup water and 1 teaspoon vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
12
Mix together well and set aside.
13
Divide dough into two pieces.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
14
Place each into a greased 9 inch round cake pan. Crimp edges halfway up sides of pans to keep the gooey butter topping from running out underneath. After dough is spread out, punch holes in dough with fork to keep it from bubbling when baking.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
SchlagSchlag
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett1 Esslöffel Natürliches Backfett
15
Divide Gooey Butter Topping into two equal parts.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
16
Spread over dough in each pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
17
Let cake stand for 20 minutes.
18
Preheat oven to 375 degrees F (190 degrees C).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
19
Bake cakes in preheated oven 30 minutes. Do not overbake; the topping should stay gooey. After cakes are cool, sprinkle with confectioners' sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs, 30 m.
Portion16
Gesundheits-Score1
Magazin