Gooey Butter Cake IV might be just the dessert you are searching for. Watching your figure? This vegetarian recipe has 344 calories, 3g of protein, and 15g of fat per serving. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 16. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 2 hours and 30 minutes. Head to the store and pick up water, vanillan extract, egg, and a few other things to make it today.
Anweisungen
1
In a small mixing bowl, dissolve yeast in warm milk.
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/4 Tassen Warmes Wasser (112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Natürliche Kuchenmischung
2
Let stand until creamy, about 10 minutes.
3
Prepare a sweet dough by creaming 1/4 cup sugar with the shortening and 1/4 teaspoon salt.
Zutaten, die Sie benötigen
Tassen Gehackte Datteln (ca.
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Zitronensaft, Optional
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
4
Add 1 egg and beat with electric mixer one minute until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Paket Natürliche Kuchenmischung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
5
Add 2 1/2 cups flour, the yeast mixture and 1 tablespoon vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
1 1/4 Tassen Warmes Wasser (112 Bis 118 Grad F/44 Bis 48 Grad C)
6
Mix three minutes with dough hook or with hands. Turn dough out on floured board and knead for one minute.
Zutaten, die Sie benötigen
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
7
Place in a lightly greased bowl, cover with a towel and set in a warm place to rise for one hour.
Add 2 1/4 cups flour, 1/4 cup water and 1 teaspoon vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
12
Mix together well and set aside.
13
Divide dough into two pieces.
Zutaten, die Sie benötigen
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
14
Place each into a greased 9 inch round cake pan. Crimp edges halfway up sides of pans to keep the gooey butter topping from running out underneath. After dough is spread out, punch holes in dough with fork to keep it from bubbling when baking.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Schlag
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Esslöffel Natürliches Backfett
15
Divide Gooey Butter Topping into two equal parts.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
16
Spread over dough in each pan.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Knoblauch, 4 Zerdrückt, Die Anderen 2 In Dünne Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte Garnelen, Geschält
17
Let cake stand for 20 minutes.
18
Preheat oven to 375 degrees F (190 degrees C).
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
19
Bake cakes in preheated oven 30 minutes. Do not overbake; the topping should stay gooey. After cakes are cool, sprinkle with confectioners' sugar.