Holy Cannoli Cake

Holy Cannoli Cake
One serving contains 266 calories, 5g of protein, and 12g of fat. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 12. From preparation to the plate, this recipe takes around 10 minutes. It is a good option if you're following a gluten free diet. A mixture of butter, pound cake, milk, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so tasty.

Anweisungen

1
Pour milk and orange extract into large bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila GeschenkpapierLila Geschenkpapier
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
2
Add dry pudding mix. Beat with wire whisk 2 min. or until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
8 Dattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt8 Dattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
3
Add ricotta cheese and half of the chocolate; mix well.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Geröstete Süße Rote Paprika, Abgetropft Und Fein Gehackt1-1/2 Tassen Geröstete Süße Rote Paprika, Abgetropft Und Fein Gehackt
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
4
Place bottom cake slice on serving plate; spread with one third of the pudding mixture. Repeat layers twice, ending with top cake slice.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
5
Microwave remaining chocolate and butter in small microwaveable bowl on HIGH 45 sec. to 1 min. or until almost melted; stir until chocolate is completely melted.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/2 Tasse Ungesalzene Butter (1 Stück), Bei Zimmertemperatur, Plus Mehr Zum Bestreichen1/2 Tasse Ungesalzene Butter (1 Stück), Bei Zimmertemperatur, Plus Mehr Zum Bestreichen
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
6
Add whipped topping; stir with wire whisk until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Esslöffel Fein Gehackte Gesalzene Erdnüsse3 Esslöffel Fein Gehackte Gesalzene Erdnüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
7
Spread evenly over top and sides of cake. Store in refrigerator.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
SchwierigkeitNormal
Fertig in10 m.
Portion12
Gesundheits-Score1
GerichteBeilage
Magazin