Hortensia's Best-Ever Chocolate Pound Cake might be just the dessert you are searching for. Watching your figure? This vegetarian recipe has 600 calories, 7g of protein, and 31g of fat per serving. This recipe covers 10% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 12. If you have baking powder, van leer dutch process cocoa, salt, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes about 1 hour and 10 minutes.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 325 degrees F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
2
Brush a 10-inch Bundt pan with the room-temperature (but still firm) unsalted butter.
Zutaten, die Sie benötigen
Ungesalzene Butter
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Essbare Blüten Als Garnitur, Optional
3
Pour 1/2 cup sugar into the pan, swirling the sugar in the pan so that the chimney and sides are covered well. Turn the pan upside down to remove any excess sugar and set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
4
Sift together the flour, cocoa, baking powder, baking soda, and salt.
Into the bowl of an electric mixer fitted with a paddle, cream the butter on medium speed.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
6
Add the sugar and beat until the mixture is light and fluffy. Scrape down the bowl with a rubber spatula. Beating at medium speed, add the eggs, one by one, beating only until they are well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
7
Beating on low speed, add a third of the flour mixture and a third of the buttermilk. Do this twice more with the remaining dry ingredients and buttermilk, scraping the bowl with a rubber spatula in between. Finally, beat the batter on medium speed for 30 seconds, until it is smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
1 Große Tüte Tortilla-Chips Mit Limettengeschmack
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
8
Pour the batter into the prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geschnittene Tomaten, Optional
9
Bake the cake for 50 to 60 minutes, until the top feels springy and a toothpick inserted in the middle comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zahnstocher (um Die Hähnchenschnitzel Zusammenzuhalten)
Gelb Gefärbter Zucker Und Verschiedene Streusel
10
Cool the cake in the pan on a wire rack for about 20 minutes. Then turn it out onto the wire rack to finish cooling.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M Backstück
Geschnittene Tomaten, Optional
11
To finish, dust the cake with cocoa or confectioners' sugar.