Hortensia's Best-Ever Chocolate Pound Cake

Hortensia's Best-Ever Chocolate Pound Cake
Hortensia's Best-Ever Chocolate Pound Cake might be just the dessert you are searching for. Watching your figure? This vegetarian recipe has 600 calories, 7g of protein, and 31g of fat per serving. This recipe covers 10% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 12. If you have baking powder, van leer dutch process cocoa, salt, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes about 1 hour and 10 minutes.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 325 degrees F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
Brush a 10-inch Bundt pan with the room-temperature (but still firm) unsalted butter.
Zutaten, die Sie benötigen
Ungesalzene ButterUngesalzene Butter
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Essbare Blüten Als Garnitur, OptionalEssbare Blüten Als Garnitur, Optional
3
Pour 1/2 cup sugar into the pan, swirling the sugar in the pan so that the chimney and sides are covered well. Turn the pan upside down to remove any excess sugar and set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
4
Sift together the flour, cocoa, baking powder, baking soda, and salt.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder OrangenzuckerOrangenstreusel Oder Orangenzucker
ReispapierReispapier
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Plus 2 Esslöffel EiswasserPlus 2 Esslöffel Eiswasser
5
Into the bowl of an electric mixer fitted with a paddle, cream the butter on medium speed.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Gehackte Zwiebel1 Tasse Gehackte Zwiebel
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
6
Add the sugar and beat until the mixture is light and fluffy. Scrape down the bowl with a rubber spatula. Beating at medium speed, add the eggs, one by one, beating only until they are well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
7
Beating on low speed, add a third of the flour mixture and a third of the buttermilk. Do this twice more with the remaining dry ingredients and buttermilk, scraping the bowl with a rubber spatula in between. Finally, beat the batter on medium speed for 30 seconds, until it is smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
Je Gemahlene Muskatnuss, Piment Und NelkenJe Gemahlene Muskatnuss, Piment Und Nelken
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
8
Pour the batter into the prepared pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
9
Bake the cake for 50 to 60 minutes, until the top feels springy and a toothpick inserted in the middle comes out clean.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
10
Cool the cake in the pan on a wire rack for about 20 minutes. Then turn it out onto the wire rack to finish cooling.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Orange M&M BackstückOrange M&M Backstück
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
11
To finish, dust the cake with cocoa or confectioners' sugar.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
ReispapierReispapier
12
Photograph by Rodney Weidland
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 10 m.
Portion12
Gesundheits-Score2
Magazin