Hot Artichoke-Crab Dip

Hot Artichoke-Crab Dip
Hot Artichoke-Crab Dip requires approximately 20 minutes from start to finish. This recipe serves 6. This hor d'oeuvre has 391 calories, 26g of protein, and 15g of fat per serving. This recipe covers 33% of your daily requirements of vitamins and minerals. It will be a hit at your The Super Bowl event. A mixture of artichoke hearts, crab boil seasoning, vegetables, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. If you like this recipe, you might also like recipes such as Artichoke Crab Dip, Nashville Hot Chicken Dip, and Avocado Spinach and Artichoke Dip.

Anweisungen

1
Preheat oven to 400 degrees F.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2
In a medium bowl, combine crab cake mixture, artichoke hearts, spinach, sour cream, parsley, seasoning, and 1/4 cup of the Parmesan.
Zutaten, die Sie benötigen
Dreifarbige Taco-ChipsDreifarbige Taco-Chips
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
Gelbe Zwiebeln, Geschält, GeriebenGelbe Zwiebeln, Geschält, Gerieben
3 Esslöffel Fettreduzierter Frischkäse3 Esslöffel Fettreduzierter Frischkäse
1/4 Tasse Schweinefettrücken1/4 Tasse Schweinefettrücken
1 Teelöffel Getrockneter Oregano, 1/3 Handvoll1 Teelöffel Getrockneter Oregano, 1/3 Handvoll
KrabbeKrabbe
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
3
Mix well.
4
Transfer mixture to a shallow baking dish and top with remaining parmesan cheese.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Esslöffel Fettreduzierter Frischkäse3 Esslöffel Fettreduzierter Frischkäse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar
5
Bake 10 to 12 minutes, until dip is hot and cheese is golden.
Zutaten, die Sie benötigen
In 2,5 Cm Große Würfel SchneidenIn 2,5 Cm Große Würfel Schneiden
1 Getrocknete Morita-Paprika1 Getrocknete Morita-Paprika
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
6
Serve dip with pita wedges and vegetables on the side (or crackers!).
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Teelöffel Zubereiteter Meerrettich, Abgetropft1-1/2 Teelöffel Zubereiteter Meerrettich, Abgetropft
Zum BindenZum Binden
1/4 Tasse Fettreduzierte Margarine, Geschmolzen1/4 Tasse Fettreduzierte Margarine, Geschmolzen
1 Getrocknete Morita-Paprika1 Getrocknete Morita-Paprika
7
In a large bowl, combine crabmeat, sour cream, oats, bread crumbs, Dijon mustard, crab boil seasoning, oregano, and black pepper. Gently mix ingredients together, being careful not to break up crabmeat.
Zutaten, die Sie benötigen
Krabbe Kochen GewürzKrabbe Kochen Gewürz
Lammkeule, Mit KnochenLammkeule, Mit Knochen
Mit 4 G Fett Oder Weniger Pro Portion (empfohlen: Amy's Chunky Tomato Bisque)Mit 4 G Fett Oder Weniger Pro Portion (empfohlen: Amy's Chunky Tomato Bisque)
Frisch Geriebener Parmigiano-Reggiano, Plus Mehr Nach GeschmackFrisch Geriebener Parmigiano-Reggiano, Plus Mehr Nach Geschmack
3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt3 Packungen (je 225 G) Fettreduzierter Frischkäse, Gewürfelt
KrabbenfleischKrabbenfleisch
Bis 6 Hamburgerbrötchen, Geteilt, OptionalBis 6 Hamburgerbrötchen, Geteilt, Optional
Pfirsiche In SnackgrößePfirsiche In Snackgröße
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
SchwierigkeitMedium
Fertig in20 m.
Portion6
Gesundheits-Score51
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