Lemon Cupcakes

Lemon Cupcakes
The recipe Lemon Cupcakes could satisfy your American craving in around 45 minutes. For $1.02 per serving, you get a dessert that serves 24. One serving contains 397 calories, 2g of protein, and 16g of fat. If you have a selection of colored sugars, milk, cake mix, and a few other ingredients on hand, you can make it.

Anweisungen

1
Preheat oven to 163°. Line a 12-hole muffin tin with 12 paper cupcake cases. Prepare the cake batter according to the package directions.
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup16 Flüssigunzen Hershey's Schokoladensirup
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Fill each cupcake case with batter up to just below the rim of the paper. Cover and refrigerate the remaining cake batter.
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
3
Bake the cupcakes until a toothpick inserted into the center of a cupcake comes out clean, about 25 to 35 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
4
Remove and let cool in the tin for 10 minutes, then lift the cakes out of the tray and place on a cake rack to cool completely.
5
Repeat steps 1 and 2 with the remaining cake batter.
6
Meanwhile, using an electric mixer, beat the butter with 4 tablespoons of the lemon curd until smooth. Gradually add the sugar and continue beating until the mixture becomes a thick, creamy, spreadable frosting.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Esslöffel Plus 1-1/2 Teelöffel Zucker3 Esslöffel Plus 1-1/2 Teelöffel Zucker
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt8 Tassen Mini-Marshmallows, Aufgeteilt
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
7
Add more lemon curd to taste, if desired. If the frosting becomes too thick, gradually add the milk, beating between each addition, until the desired consistency is achieved.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Esslöffel Plus 1-1/2 Teelöffel Zucker3 Esslöffel Plus 1-1/2 Teelöffel Zucker
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben GeschnittenBananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
8
Slice the top from each cupcake, cutting just above the rim of the paper case. Scoop out about 1 teaspoon of cake crumbs from the center of each cupcake and replace them with 11/2teaspoons of lemon curd.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Esslöffel Plus 1-1/2 Teelöffel Zucker3 Esslöffel Plus 1-1/2 Teelöffel Zucker
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
9
Place the top back on each cupcake, sticking it back together with the lemon curd.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Esslöffel Plus 1-1/2 Teelöffel Zucker3 Esslöffel Plus 1-1/2 Teelöffel Zucker
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
10
Spread the top of each cupcake with some frosting and dust with the colored sugars. Allow the frosting to set for at least 20 minutes before serving.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Sour Brite Octopus-Bonbon1 Sour Brite Octopus-Bonbon
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
1
Remember to add eggs, oil, and milk to your shopping list if your cake mix of choice requires them—or, if you are very short on time, use ready-made cupcakes. Store the cupcakes in an airtight container for up to 2 days.
Zutaten, die Sie benötigen
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
In Kleine Stücke SchneidenIn Kleine Stücke Schneiden
Paket Natürliche KuchenmischungPaket Natürliche Kuchenmischung
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben GeschnittenBananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Schlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, OptionalSchlagsahne Oder Vanilleeis Und Zusätzlich Geröstete Pekannüsse, Optional
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion24
Gesundheits-Score0
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