Lemon-Raspberry Cupcakes

Lemon-Raspberry Cupcakes
Lemon-Raspberry Cupcakes might be just the American recipe you are searching for. Watching your figure? This vegetarian recipe has 329 calories, 4g of protein, and 13g of fat per serving. This recipe serves 12. A mixture of buttermilk, butter, raspberry jam, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. It works well as an affordable dessert. From preparation to the plate, this recipe takes around 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 177°. Line 12 muffin cups with paper liners. Using electric mixer, beat butter, 1 1/2 cups powdered sugar, and 3 teaspoons lemon peel in large bowl until blended, then beat until fluffy and pale yellow.
Zutaten, die Sie benötigen
Bis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben GeschnittenBis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben Geschnitten
Pastöse Oder Flüssige Lebensmittelfarbe – Grün, Gelb, Blau Und RotPastöse Oder Flüssige Lebensmittelfarbe – Grün, Gelb, Blau Und Rot
Schlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, OptionalSchlagsahne Und Maraschinokirschen Mit Stiel, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Geriebener Manchego-Käse, Ein Paar HandvollGeriebener Manchego-Käse, Ein Paar Handvoll
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
Add eggs 1 at a time, beating to blend after each addition. Beat in half of flour.
Zutaten, die Sie benötigen
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
(Keebler)(Keebler)
3
Add buttermilk and 2 tablespoons lemon juice; beat to blend. Beat in remaining flour.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Schalotte, Gerieben Oder Gehackt1 Schalotte, Gerieben Oder Gehackt
Pflanzenöl (Menge Hängt Von Der Kochmethode Ab)Pflanzenöl (Menge Hängt Von Der Kochmethode Ab)
Lorann Professional Kitchen®Lorann Professional Kitchen®
4
Drop 1 rounded tablespoonful batter into each muffin liner. Spoon 1 teaspoon raspberry jam over. Cover with remaining batter, dividing equally.
Zutaten, die Sie benötigen
HimbeermarmeladeHimbeermarmelade
5
Bake cupcakes until tester inserted halfway into centers comes out clean, about 23 minutes. Cool cupcakes in pan on rack. Meanwhile, whisk remaining 1 1/2 cups powdered sugar, 2 tablespoons lemon juice, and 1 1/2 teaspoons lemon peel in small bowl. Spoon half of icing over 6 cupcakes.
Zutaten, die Sie benötigen
Bis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben GeschnittenBis 2 Mittelgroße Kiwis, Geschält Und In Scheiben Geschnitten
1 Schalotte, Gerieben Oder Gehackt1 Schalotte, Gerieben Oder Gehackt
Pastöse Oder Flüssige Lebensmittelfarbe – Grün, Gelb, Blau Und RotPastöse Oder Flüssige Lebensmittelfarbe – Grün, Gelb, Blau Und Rot
Schuhschnur LakritzeSchuhschnur Lakritze
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, AbgetropftPackung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach GeschmackFrisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)1 (8 Unzen) Behälter Mit Leichter Schlagsahne (z. B. Cool Whip®)
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten GeschnittenQuitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
6
Whisk 1 tablespoon raspberry jam into remaining icing. Spoon over remaining cupcakes.
Zutaten, die Sie benötigen
HimbeermarmeladeHimbeermarmelade
Schuhschnur LakritzeSchuhschnur Lakritze
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach GeschmackFrisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
7
Let stand until icing sets, about 30 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe Und Grüne LakritzeGelbe Und Grüne Lakritze
8
Garnish with raspberries.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (19,6 Unzen) Gefrorener Vanille-Torte1 Packung (19,6 Unzen) Gefrorener Vanille-Torte
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score2
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