Mango-Peach Sangria

Mango-Peach Sangria
Mango-Peach Sangrian is a gluten free and vegan beverage. One serving contains 302 calories, 1g of protein, and 1g of fat. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 4. If you have sugar, mango, peaches, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 30 minutes.

Anweisungen

1
In a saucepan, cook the sugar and water until the sugar dissolves; transfer to a pitcher and refrigerate until cold. Stir in the Grand Marnier, Viognier, mango, peaches and mint and serve over ice.
Zutaten, die Sie benötigen
Grand MarnierGrand Marnier
ViognierViognier
1-1/4 Tassen Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren, Aufgetaut1-1/4 Tassen Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren, Aufgetaut
1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)
Spritzer WermutSpritzer Wermut
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
SchwierigkeitNormal
Fertig in30 m.
Portion4
Gesundheits-Score1
Magazin