Mango-Peach Sangria

Mango-Peach Sangria
Mango-Peach Sangrian is a gluten free and vegan beverage. One serving contains 302 calories, 1g of protein, and 1g of fat. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 4. If you have sugar, mango, peaches, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes around 30 minutes.

Anweisungen

1
In a saucepan, cook the sugar and water until the sugar dissolves; transfer to a pitcher and refrigerate until cold. Stir in the Grand Marnier, Viognier, mango, peaches and mint and serve over ice.
Zutaten, die Sie benötigen
Grand MarnierGrand Marnier
ViognierViognier
1-1/4 Tassen Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren, Aufgetaut1-1/4 Tassen Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren, Aufgetaut
1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas1 Große Weiße Ananas Oder Normale Ananas
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1 Tasse Weiße Perlgraupen1 Tasse Weiße Perlgraupen
2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)2 Knoblauchzehen (1 Gehackt, 1 Ganz)
Spritzer WermutSpritzer Wermut
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße PerlgraupenWeiße Perlgraupen

Kochausrüstung

SchwierigkeitNormal
Fertig in30 m.
Portion4
Gesundheits-Score1
Magazin