Mexican Chocolate Icebox Cake

Mexican Chocolate Icebox Cake
Mexican Chocolate Icebox Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe covers 63% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 12 servings with 4709 calories, 84g of protein, and 74g of fat each. Head to the store and pick up butter, whipping cream, vanillan extract, and a few other things to make it today. 1 person found this recipe to be scrumptious and satisfying. It is a good option if you're following a gluten free diet. This recipe is typical of Mexican cuisine. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.

Anweisungen

1
Line bottom of 9-inch-diameter springform pan with ladyfingers. Line sides of pan with ladyfingers, standing ladyfingers side by side and rounded side out. Stir 3/4 cup whipping cream, unsweetened chocolate and 1/4 cup sugar in heavy small saucepan over low heat until chocolate melts and mixture is smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
(oder ½ Tasse) Ungesalzene Butter, Gewürfelt(oder ½ Tasse) Ungesalzene Butter, Gewürfelt
Zitronen-Instant-PuddingZitronen-Instant-Pudding
8 Teelöffel RumChata-Likör8 Teelöffel RumChata-Likör
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geröstete Paprika Und Zusätzlicher SchnittlauchGeröstete Paprika Und Zusätzlicher Schnittlauch
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
2
Remove saucepan from heat and cool to room temperature.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
3
Using electric mixer, beat 1 cup powdered sugar, butter and 1 teaspoon vanilla in large bowl until blended. Beat in cooled chocolate mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons5 Peachie-O's-Bonbons
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben1 Zitrone, Abgeriebene Schale Und 4 Zitronenscheiben
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
4
Combine remaining 2 cups cream, 2 tablespoons powdered sugar, 1 teaspoon vanilla and cinnamon in another large bowl. Using clean dry beaters, beat until firm peaks form. Fold half of whipped cream mixture into chocolate mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
5 Peachie-O's-Bonbons5 Peachie-O's-Bonbons
Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
ReispapierReispapier
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
Sonnentomaten NichtSonnentomaten Nicht
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
5
Spread half of chocolate filling in ladyfinger-lined pan. Top with layer of ladyfingers, then remaining chocolate filling. Pipe or spread remaining whipped cream mixture over filling.
Zutaten, die Sie benötigen
Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)
8 Teelöffel RumChata-Likör8 Teelöffel RumChata-Likör
2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich2 Liter Pfefferminzstangeneis, Weich
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
6
Sprinkle with grated semisweet chocolate. Refrigerate until firm, at least 3 hours. (Can be made 1 day ahead. Cover and keep refrigerated.)
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße SchokoladeHalbsüße Schokolade
7
Remove pan sides from cake and serve.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score52
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