Mexican Chocolate Icebox Cake

Mexican Chocolate Icebox Cake
Mexican Chocolate Icebox Cake might be just the dessert you are searching for. This recipe covers 63% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 12 servings with 4709 calories, 84g of protein, and 74g of fat each. Head to the store and pick up butter, whipping cream, vanillan extract, and a few other things to make it today. 1 person found this recipe to be scrumptious and satisfying. It is a good option if you're following a gluten free diet. This recipe is typical of Mexican cuisine. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.

Anweisungen

1
Line bottom of 9-inch-diameter springform pan with ladyfingers. Line sides of pan with ladyfingers, standing ladyfingers side by side and rounded side out. Stir 3/4 cup whipping cream, unsweetened chocolate and 1/4 cup sugar in heavy small saucepan over low heat until chocolate melts and mixture is smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
(oder ½ Tasse) Ungesalzene Butter, Gewürfelt(oder ½ Tasse) Ungesalzene Butter, Gewürfelt
Zitronen-Instant-PuddingZitronen-Instant-Pudding
8 Teelöffel RumChata-Likör8 Teelöffel RumChata-Likör
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
2
Remove saucepan from heat and cool to room temperature.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
3
Using electric mixer, beat 1 cup powdered sugar, butter and 1 teaspoon vanilla in large bowl until blended. Beat in cooled chocolate mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
4
Combine remaining 2 cups cream, 2 tablespoons powdered sugar, 1 teaspoon vanilla and cinnamon in another large bowl. Using clean dry beaters, beat until firm peaks form. Fold half of whipped cream mixture into chocolate mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Gelbe FruchtrolleGelbe Fruchtrolle
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, OptionalZusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Puderzucker Und Schlagsahne, OptionalPuderzucker Und Schlagsahne, Optional
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
5
Spread half of chocolate filling in ladyfinger-lined pan. Top with layer of ladyfingers, then remaining chocolate filling. Pipe or spread remaining whipped cream mixture over filling.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, OptionalZusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
8 Teelöffel RumChata-Likör8 Teelöffel RumChata-Likör
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
6
Sprinkle with grated semisweet chocolate. Refrigerate until firm, at least 3 hours. (Can be made 1 day ahead. Cover and keep refrigerated.)
Zutaten, die Sie benötigen
Halbsüße SchokoladeHalbsüße Schokolade
7
Remove pan sides from cake and serve.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion12
Gesundheits-Score52
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