Mixed-Berry Chiffon Cake with Almond Cream Cheese Frosting
For $2.3 per serving, this recipe covers 9% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe makes 14 servings with 753 calories, 9g of protein, and 40g of fat each. Head to the store and pick up chocolate, lemon peel, water, and a few other things to make it today. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.
Anweisungen
1
Pour half and half into medium saucepan. Scrape in seeds from vanilla bean; add bean and bring cream to simmer.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Stück (10 Bis 12 Zoll) Erdbeere Frucht Am Fuß
Pasteurisiertes Eiweiß (aus Dem Karton), Bei Zimmertemperatur
Gedämpfte Oder Leicht Sautierte Zucchini Zum Servieren
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
8 Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse (je 42 G)
2
Remove from heat; cover and steep 15 minutes. Blend sugar and flour in medium bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-Bonbons
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-Vinaigrette
3
Whisk in eggs, then warm half and half mixture; return to same pan.
Zutaten, die Sie benötigen
Halb Und Halb
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
4
Add almond paste.
Zutaten, die Sie benötigen
Mandelpaste
5
Whisk over medium heat until almond paste dissolves and custard boils, about 10 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Mandelpaste
3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
6
Remove from heat.
7
Add white chocolate and butter; whisk until melted and smooth. Press plastic wrap onto custard; chill 3 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Teelöffel Plus 2 Esslöffel Butter, Geteilt
3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
8
Remove vanilla bean. Beat cream to peaks; fold into custard in 3 additions. Cover; chill at least 6 hours. (Can be made 2 days ahead. Keep chilled.)
Zutaten, die Sie benötigen
Pasteurisiertes Eiweiß (aus Dem Karton), Bei Zimmertemperatur
3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl
1 Stück (10 Bis 12 Zoll) Erdbeere Frucht Am Fuß
1
Preheat oven to 163°. Butter and flour two 10-inch-diameter cake pans with 2-inch-high sides. Sift flour, 3/4 cup sugar, baking powder, and salt into large bowl. Using electric mixer, beat 1/2 cup lukewarm water into dry ingredients; beat in oil, egg yolks, both extracts, and peel. Using clean dry beaters, beat whites in medium bowl until soft peaks form. Gradually add remaining 1/2 cup sugar, beating until stiff but not dry. Fold whites into batter in 3 additions. Measure 4 2/3 cups batter into 1 prepared pan and 3 1/3 cups batter into second pan.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Esslöffel Plus 2 Teelöffel Kalte Butter, Geteilt
Geriebene Schokolade, Optional
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
Lebensretter-Bonbons
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
3 Tassen Birnennektar
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Verjus-Vinaigrette
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
2
Bake cakes until tester inserted into center comes out clean, about 25 minutes for thinner cake and 30 minutes for larger cake. Cool cakes in pans on racks 10 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
3
Cut around cakes and turn out onto racks; cool completely.
4
Place thinner cake on 9-inch-diameter tart pan bottom.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frische Dunkle Süßkirschen, Entkernt Und Halbiert
5
Spread with 1/2 cup preserves, leaving 1/2-inch plain border. Spoon 1 1/2 cups filling in dollops atop preserves; spread evenly. Chill until filling is firm, about 15 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Zuckerarme Erdbeerkonfitüre
1-1/2 Tassen (12 Unzen) Sauerrahm, Geteilt
6
Cut larger cake horizontally in half.
7
Place 1 half, cut side down, atop chilled filling.
8
Spread with 1/2 cup preserves, leaving 1/2-inch plain border. Spoon 1 1/2 cups filling in dollops atop preserves; spread evenly. Top with remaining cake layer, cut side down . Cover cake and remaining filling; chill 3 hours.
Zutaten, die Sie benötigen
Zuckerarme Erdbeerkonfitüre
1-1/2 Tassen (12 Unzen) Sauerrahm, Geteilt
1
Beat cream cheese, butter, sugar, and both extracts in large bowl to blend. Beat in 3/4 cup remaining filling.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
Milchschokoladenriegel Jeweils Ohne Nüsse)
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-Vinaigrette
2
Spread 1 cup frosting thinly over sides and top of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte Bonbons
1-1/2 Tassen (12 Unzen) Sauerrahm, Geteilt
3
Spread cake with remaining frosting, building high rim around top edge. (Can be made 1 day ahead. Cover with cake dome and chill.)
Zutaten, die Sie benötigen
Skittles Mundgerechte Bonbons
1-1/2 Tassen (12 Unzen) Sauerrahm, Geteilt
4
Mound berries on top of cake.
Zutaten, die Sie benötigen
Kernlose Rote Trauben
5
Brush top of berries with warm jelly to glaze.
Zutaten, die Sie benötigen
Kernlose Rote Trauben
Zubereitetes Japanisches Sesamdressing
(oder Zimtschnecke, Rosine, Apfel Usw. Ihrer Wahl)