Nanan Edie's Devil's Food Cake might be just the dessert you are searching for. One serving contains 643 calories, 9g of protein, and 37g of fat. This recipe covers 14% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 8. If you have chocolate, eggs, vanilla, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 25 hours.
Anweisungen
1
Preheat oven to 177°. Butter 2 (8- by 2-inch) round cake pans and dust with flour, knocking out excess.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Stir together milk and vinegar and set aside to “sour” (mixture will curdle). Melt chocolate and butter with water in a large metal bowl set over a saucepan of simmering water, whisking until smooth. Cool slightly. Sift together flour, baking soda, and salt. Beat sugar into chocolate mixture with an electric mixer.
Zutaten, die Sie benötigen
Lila Hülsenerbsen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Dünne Scheiben Virginia-Schinken Oder Prosciutto
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Zitronensaft, Optional
Frisch Geriebener Parmesankäse, Plus Rinde (optional)
Bananen, In 1/4 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Gewürfeltes Brot Vom Vortag (1/2-Zoll-Würfel), Rinde Entfernt
Add eggs, 1 at a time, beating well after each addition, then beat in vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
Paket Natürliche Kuchenmischung
4
Add flour mixture and beat on low speed just until combined.
Zutaten, die Sie benötigen
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
5
Add soured milk and beat on high speed 2 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Sauermilch
6
Divide batter evenly between cake pans.
7
Bake in middle of oven until tops of layers spring back when touched lightly and edges have just started to pull away from sides of pans, about 35 minutes. Cool layers in pans on racks 5 minutes. Run a thin knife around edges of pans, then invert layers onto racks to cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
1 Gelbe Fruchtrolle
1
Bring sugar and cream to a boil in a heavy saucepan, stirring constantly, and simmer 10 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Miniatur-Vanillewaffeln
Zitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält
2
Remove from heat and add chocolate, butter, and vanilla, stirring until smooth.
Zutaten, die Sie benötigen
6 Unzen Halbsüße Schokolade, In 1/2-Zoll-Stücke Gehackt (empfohlen: Ghirardelli)
Verschiedene Streusel Und Mini-Cracker In Honigbärform, Optional
2 Tassen Gehackte Pekannüsse, Optional
3
Transfer to a bowl and cool to room temperature, stirring occasionally. Chill frosting, stirring frequently, until thickened and spreadable.