One serving contains 554 calories, 9g of protein, and 41g of fat. This recipe covers 9% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe serves 10. A mixture of coconut macaroon cookie crumbs, strawberries, margarine, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. Mother's Day will be even more special with this recipe. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 5 hours and 10 minutes.
Anweisungen
1
Heat oven to 163°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
2
Mix cookie crumbs and margarine; press onto bottom and 1 inch up side of springform pan sprayed with cooking spray.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Tasse Orange Und Braune Streusel
1 Prise Gemischte Gemüseflocken Oder Nach Geschmack
¼ Gehäufte Tasse Mehl
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
3
Bake 12 min.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
4
Meanwhile, beat cream cheese and 1 cup sugar with mixer until well blended.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Zitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
5
Add zest; mix well.
6
Add eggs, 1 at a time, mixing on low speed after each just until blended.