Patriotic Berry Trifle

Patriotic Berry Trifle
Patriotic Berry Trifle is a gluten free recipe with 10 servings. One serving contains 512 calories, 7g of protein, and 34g of fat. This recipe covers 14% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe is typical of Scottish cuisine. From preparation to the plate, this recipe takes about 35 minutes. A mixture of lemon juice, heavy cream, strawberries, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy.

Anweisungen

1
Heat 1/4 cup sugar, the lemon juice and 1/4 cup water in a saucepan over medium-high heat, stirring, until the sugar dissolves.
Zutaten, die Sie benötigen
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, EntdarmtGarnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4Gebäckspitzen – Runde Spitzen Nr. 4
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
20 Frische Erdbeeren, Geschält20 Frische Erdbeeren, Geschält
2
Remove from the heat and stir in the almond extract.
Zutaten, die Sie benötigen
Zimtöl, OptionalZimtöl, Optional
3
Brush both sides of each slice of cake with the syrup.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
4
Cut the slices into 1-inch cubes.
5
Beat the remaining 2/3 cup sugar and the cream cheese with a mixer on medium speed until smooth and light.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen1 Packung (4 Unzen) Gekühlte Hörnchen
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
6
Add the cream and beat on medium-high speed until smooth and the consistency of whipped cream.
Zutaten, die Sie benötigen
Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)
1 Bis 2 Esslöffel Zitronensaft, Optional1 Bis 2 Esslöffel Zitronensaft, Optional
7
Arrange half of the cake cubes in the bottom of a 13-cup trifle dish.
8
Sprinkle evenly with a layer of blueberries. Dollop half of the cream mixture over the blueberries and gently spread. Top with a layer of strawberries.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Esslöffel Zuckerarme Erdbeerkonfitüre1/2 Esslöffel Zuckerarme Erdbeerkonfitüre
1/2 Tasse Geröstete, Gehackte Pekannüsse (1 Esslöffel Zum Garnieren Zurückbehalten)1/2 Tasse Geröstete, Gehackte Pekannüsse (1 Esslöffel Zum Garnieren Zurückbehalten)
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
1 Bis 2 Esslöffel Zitronensaft, Optional1 Bis 2 Esslöffel Zitronensaft, Optional
9
Layer the remaining cake cubes on top of the strawberries, then sprinkle with more blueberries and top with the remaining cream mixture. Finish with the remaining strawberries and blueberries, arranging them in a decorative pattern. Cover and refrigerate 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
1/2 Esslöffel Zuckerarme Erdbeerkonfitüre1/2 Esslöffel Zuckerarme Erdbeerkonfitüre
1/2 Tasse Geröstete, Gehackte Pekannüsse (1 Esslöffel Zum Garnieren Zurückbehalten)1/2 Tasse Geröstete, Gehackte Pekannüsse (1 Esslöffel Zum Garnieren Zurückbehalten)
1 Bis 2 Esslöffel Zitronensaft, Optional1 Bis 2 Esslöffel Zitronensaft, Optional
10
Photograph by Steve Giralt
SchwierigkeitMedium
Fertig in35 m.
Portion10
Gesundheits-Score7
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