Patriotic Berry Trifle is a gluten free recipe with 10 servings. One serving contains 512 calories, 7g of protein, and 34g of fat. This recipe covers 14% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe is typical of Scottish cuisine. From preparation to the plate, this recipe takes about 35 minutes. A mixture of lemon juice, heavy cream, strawberries, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy.
Anweisungen
1
Heat 1/4 cup sugar, the lemon juice and 1/4 cup water in a saucepan over medium-high heat, stirring, until the sugar dissolves.
Zutaten, die Sie benötigen
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
1 Tasse Weiße Perlgraupen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße Perlgraupen
2
Remove from the heat and stir in the almond extract.
Zutaten, die Sie benötigen
Zimtöl, Optional
3
Brush both sides of each slice of cake with the syrup.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
4
Cut the slices into 1-inch cubes.
5
Beat the remaining 2/3 cup sugar and the cream cheese with a mixer on medium speed until smooth and light.
Zutaten, die Sie benötigen
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze
6
Add the cream and beat on medium-high speed until smooth and the consistency of whipped cream.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzlich Geriebene Orangenschale, Optional
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
7
Arrange half of the cake cubes in the bottom of a 13-cup trifle dish.
8
Sprinkle evenly with a layer of blueberries. Dollop half of the cream mixture over the blueberries and gently spread. Top with a layer of strawberries.
Zutaten, die Sie benötigen
Kernlose Rote Trauben
1/2 Tasse Geröstete, Gehackte Pekannüsse (1 Esslöffel Zum Garnieren Zurückbehalten)
Walnuss-Rosinenbrot
Lebensmittelfarbe Und Farbiger Zucker, Optional
9
Layer the remaining cake cubes on top of the strawberries, then sprinkle with more blueberries and top with the remaining cream mixture. Finish with the remaining strawberries and blueberries, arranging them in a decorative pattern. Cover and refrigerate 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
Kernlose Rote Trauben
1/2 Tasse Geröstete, Gehackte Pekannüsse (1 Esslöffel Zum Garnieren Zurückbehalten)