Patriotic Berry Trifle

Patriotic Berry Trifle
Patriotic Berry Trifle is a gluten free recipe with 10 servings. One serving contains 512 calories, 7g of protein, and 34g of fat. This recipe covers 14% of your daily requirements of vitamins and minerals. This recipe is typical of Scottish cuisine. From preparation to the plate, this recipe takes about 35 minutes. A mixture of lemon juice, heavy cream, strawberries, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy.

Anweisungen

1
Heat 1/4 cup sugar, the lemon juice and 1/4 cup water in a saucepan over medium-high heat, stirring, until the sugar dissolves.
Zutaten, die Sie benötigen
Zum Einfetten Des EinsatzesZum Einfetten Des Einsatzes
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
2
Remove from the heat and stir in the almond extract.
Zutaten, die Sie benötigen
Zimtöl, OptionalZimtöl, Optional
3
Brush both sides of each slice of cake with the syrup.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Dosen Birnenhälften In Sirup2 Dosen Birnenhälften In Sirup
4
Cut the slices into 1-inch cubes.
5
Beat the remaining 2/3 cup sugar and the cream cheese with a mixer on medium speed until smooth and light.
Zutaten, die Sie benötigen
Jetzt Und Später SüßigkeitenJetzt Und Später Süßigkeiten
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
42 Rote Schnur-Lakritze42 Rote Schnur-Lakritze
6
Add the cream and beat on medium-high speed until smooth and the consistency of whipped cream.
Zutaten, die Sie benötigen
Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)Fruchtrolle (empfohlen: Fruit By The Foot)
Sonnentomaten NichtSonnentomaten Nicht
7
Arrange half of the cake cubes in the bottom of a 13-cup trifle dish.
8
Sprinkle evenly with a layer of blueberries. Dollop half of the cream mixture over the blueberries and gently spread. Top with a layer of strawberries.
Zutaten, die Sie benötigen
Brezel-Dip-StäbchenBrezel-Dip-Stäbchen
1/2 Tasse Geröstete, Gehackte Pekannüsse (1 Esslöffel Zum Garnieren Zurückbehalten)1/2 Tasse Geröstete, Gehackte Pekannüsse (1 Esslöffel Zum Garnieren Zurückbehalten)
Pfund Brombeeren (ca.Pfund Brombeeren (ca.
Sonnentomaten NichtSonnentomaten Nicht
9
Layer the remaining cake cubes on top of the strawberries, then sprinkle with more blueberries and top with the remaining cream mixture. Finish with the remaining strawberries and blueberries, arranging them in a decorative pattern. Cover and refrigerate 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
Brezel-Dip-StäbchenBrezel-Dip-Stäbchen
1/2 Tasse Geröstete, Gehackte Pekannüsse (1 Esslöffel Zum Garnieren Zurückbehalten)1/2 Tasse Geröstete, Gehackte Pekannüsse (1 Esslöffel Zum Garnieren Zurückbehalten)
Sonnentomaten NichtSonnentomaten Nicht
10
Photograph by Steve Giralt
SchwierigkeitMedium
Fertig in35 m.
Portion10
Gesundheits-Score7
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