Pear and Apple Coffee Cake with Walnut Topping

Pear and Apple Coffee Cake with Walnut Topping
Pear and Apple Coffee Cake with Walnut Topping might be just the morn meal you are searching for. This gluten free, primal, and vegetarian recipe serves 10. One serving contains 314 calories, 6g of protein, and 22g of fat. If you have baking soda, coconut milk, coconut oil, and a few other ingredients on hand, you can make it. From preparation to the plate, this recipe takes approximately 2 hours and 15 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C). Wrap the bottom of a springform pan in aluminum foil and grease entire pan with coconut oil.
Zutaten, die Sie benötigen
KokosnussölKokosnussöl
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
2 Tassen Honey Maid® Graham Cracker Crumbs2 Tassen Honey Maid® Graham Cracker Crumbs
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
Stir walnuts, 3 tablespoons honey, and cinnamon together in a bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Vanilleeis Und Zusätzliche PekannüsseVanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Kurze ZimtstangenKurze Zimtstangen
1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
3
Pour 2 tablespoons coconut flour in a bowl; cut 1/4 cup cold unsalted butter into flour until mixture resembles coarse crumbs. Stir walnut mixture into butter mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Gehackte Zwiebel1 Tasse Gehackte Zwiebel
KokosmehlKokosmehl
Kurze ZimtstangenKurze Zimtstangen
Lebensretter-BonbonsLebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
4
Stir pears, apples, and lemon juice together in a bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, EntdarmtGarnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob GehacktQuadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
5
Beat 1/2 cup softened unsalted butter, 1/4 cup honey, and eggs together in a bowl.
Zutaten, die Sie benötigen
Ungesalzene ButterUngesalzene Butter
1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
6
Whisk coconut flour, coconut milk, arrowroot powder, vanilla extract, baking powder, baking soda, and sea salt into egg mixture until a smooth batter.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder OrangenzuckerOrangenstreusel Oder Orangenzucker
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)
KokosmehlKokosmehl
Scotch Bonnet Chili, GehacktScotch Bonnet Chili, Gehackt
Frisch Geriebener Pecorino-Romano-Käse Oder Nach GeschmackFrisch Geriebener Pecorino-Romano-Käse Oder Nach Geschmack
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
7
Pour 1/2 the batter into the springform pan.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Schlagsahne Und Geröstete MandelblättchenSchlagsahne Und Geröstete Mandelblättchen
8
Spread pears and apples in a layer over the batter.
Zutaten, die Sie benötigen
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob GehacktQuadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
Arbol-PfefferArbol-Pfeffer
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
9
Pour remaining 1/2 the batter over apples and pears; top with walnut mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Quadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob GehacktQuadrate) Weiße Zuckerglasur, Grob Gehackt
Kurze ZimtstangenKurze Zimtstangen
Birnenhälften In SirupBirnenhälften In Sirup
10
Bake in the preheated oven until a toothpick inserted in the center of the cake comes out clean, 50 to 55 minutes. Cool for 10 minutes before running a butter knife around the edge of the cake and loosening the springform. Cool for 1 hour.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Gehackte Zwiebel1 Tasse Gehackte Zwiebel
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Mit Blauen Bonbons überzogene Pralinen Oder Blaue Jelly BeansMit Blauen Bonbons überzogene Pralinen Oder Blaue Jelly Beans
Spearmint-KaugummiSpearmint-Kaugummi
6 Esslöffel Irish Cream Likör6 Esslöffel Irish Cream Likör
SchwierigkeitExperte
Fertig in2 hrs, 15 m.
Portion10
Gesundheits-Score2
Magazin