Pecan Pie Cake I

Pecan Pie Cake I
Pecan Pie Cake I might be just the Southern recipe you are searching for. This recipe serves 19. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. This dessert has 366 calories, 3g of protein, and 14g of fat per serving. From preparation to the plate, this recipe takes about 45 minutes. A mixture of brown sugar, butter pecan cake mix, pecans, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Thanksgiving.

Anweisungen

1
Preheat the oven to 325 degrees F (165 degrees C). Grease a 9x13 inch baking dish.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar2 Tassen Frisch Geriebener Scharfer Cheddar
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
2
Reserve 3/4 cup cake mix for second layer. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
Gehackte OrangenbonbonscheibenGehackte Orangenbonbonscheiben
3
For the first layer: In a large bowl, combine 1/2 cup margarine or butter, brown sugar, cake mix (minus 3/4 cup), water, pecans and 2 eggs.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Bis 1 1/3 Tassen Wasser1 Bis 1 1/3 Tassen Wasser
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
Gehackte OrangenbonbonscheibenGehackte Orangenbonbonscheiben
16 Miniatur-Vanillewaffeln16 Miniatur-Vanillewaffeln
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke GeschnittenPastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
4
Mix well.
5
Spread batter into pan.
Zutaten, die Sie benötigen
9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen9 Sterilisierte Einmachgläser Mit Einem Halben Pint Fassungsvermögen, Deckel Und Ringen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
6
Bake at 325 degrees F (165 degrees C) for 20 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren
7
For the second layer: In a large bowl, combine 1/2 cup butter or margarine, 2 eggs, milk, sugar, corn syrup and reserved 3/4 cup cake mix.
Zutaten, die Sie benötigen
Verschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen ZuckerVerschiedene Bunte Streusel Oder Farbigen Zucker
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
Gehackte OrangenbonbonscheibenGehackte Orangenbonbonscheiben
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß(10 Bis 12 Zoll) Erdbeeren Früchte Am Fuß
Weiße BrötchenWeiße Brötchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
8
Mix well and pour over first layer.
9
Bake at 325 degrees F (165 degrees C), for 25 to 30 minutes.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Vanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum ServierenVanillezucker, Plus Etwas Mehr Zum Servieren

Empfohlener Wein: Riesling, Sekt, Zinfandel

Southern works really well with Riesling, Sparkling Wine, and Zinfandel. In general, there are a few rules that will help you pair wine with southern food. Food-friendly riesling or sparkling white wine will work with many fried foods, while zinfandel is great with barbecued fare. One wine you could try is Brundlmayer Steinmassl Riesling. It has 4.3 out of 5 stars and a bottle costs about 39 dollars.
Brundlmayer Riesling Steinmassl
Brundlmayer Riesling Steinmassl
Ein kühler Anfang mit Düften von Kiefernwald, Wacholder und rotem Pfirsich, die aus dem Glas springen. Herzhaft und robust; sehr lebhaft mit einem guten mittleren Körper, knuspriger Frische und reichlich Extrakt; gespalten mit lebendiger Säure, die bald vollständig zu zerfallen ist. Schöner Griff.
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion19
Gesundheits-Score1
Magazin