The recipe Pecan Pie Cupcakes could satisfy your Southern craving in roughly 45 minutes. This recipe makes 24 servings with 357 calories, 4g of protein, and 19g of fat each. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. Head to the store and pick up vanillan extract, pecans, eggs, and a few other things to make it today. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Thanksgiving.
Anweisungen
1
Preheat oven to 35
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
2
Beat butter and sugar at medium speed with an electric mixer until creamy.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Gelbe Und Grüne Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
3
Add eggs, 1 at a time, beating until blended after each addition.
Zutaten, die Sie benötigen
2 Esslöffel Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
4
Combine flour, baking powder, and salt; add to butter mixture alternately with milk, beginning and ending with flour mixture. Beat at low speed until blended after each addition. Stir in vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
In Scheiben Geschnittene Geschälte Frische Oder Gefrorene Pfirsiche
Weiße Zuckerglasur, Optional
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Lorann Professional Kitchen®
2 Tassen Geriebener Gemischter Käse, Z. B. Käse Für Tacos
1 Unze Bambussprossen, Geviertelt
5
Place paper baking cups in 2 (12-cup) muffin pans, and coat with cooking spray; spoon batter into cups, filling two-thirds full.
Bake for 12-15 minutes or until a wooden pick inserted in center comes out clean. Cool in pans on wire racks 10 minutes; remove from pans to wire racks, and cool completely.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
1
Whisk together first 6 ingredients in a heavy saucepan. Bring to a boil over medium heat, whisking constantly. Boil, whisking constantly, 1 minute or until thickened.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
Koscheres Salz, Geteilt, Plus Mehr Zum Bestreuen
2
Remove pan from heat; stir in butter and vanilla, whisking until butter melts.
Zutaten, die Sie benötigen
Weiße Zuckerglasur, Optional
2 Mit Paprika Gefüllte Oliven
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Frisch Gepresste Zitrone Oder Nach Geschmack
Quitten - Geschält, Entkernt Und In Spalten Geschnitten
3
Place a sheet of plastic wrap directly on surface of mixture (to prevent a film from forming); chill about 3 hours or until thick. Makes 4 cups. Frost each cupcake.
Zutaten, die Sie benötigen
Schuhschnur Lakritze
Geriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Wie Käse Für Tacos
1
Unroll piecrust on a flat surface. Using a 1/2-inch cookie cutter, cut out leaves.
Zutaten, die Sie benötigen
Frische Himbeerhälften, Blaubeeren Oder Erdbeerscheiben
1 1/2 Tassen JIF® Extra Crunchy Erdnussbutter
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Dekorationsbonbons
2
Bake according to package directions. Makes about 48 leaves.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Packung Gefrorener Mais, Aufgetaut, Abgetropft
3
Top each cupcake with toasted pecans and 1 piecrust leaf.
Zutaten, die Sie benötigen
Frische Himbeerhälften, Blaubeeren Oder Erdbeerscheiben
Riesling, Sparkling Wine, and Zinfandel are my top picks for Southern. In general, there are a few rules that will help you pair wine with southern food. Food-friendly riesling or sparkling white wine will work with many fried foods, while zinfandel is great with barbecued fare. You could try Tatomer Vandenberg Riesling. Reviewers quite like it with a 4.1 out of 5 star rating and a price of about 27 dollars per bottle.