This recipe makes 25 servings with 291 calories, 5g of protein, and 23g of fat each. This recipe covers 5% of your daily requirements of vitamins and minerals. It is a good option if you're following a vegetarian diet. A mixture of butter, caramel ice cream topping, eggs, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so flavorful. From preparation to the plate, this recipe takes around 5 hours and 25 minutes.
Anweisungen
1
Heat oven to 177°.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
2
Line 13x9-inch pan with foil, with ends of foil extending over sides.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Tassen Honey Maid® Graham Cracker Crumbs
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
3
Mix crumbs, 1/2 cup nuts, 1/4 cup sugar and butter; press onto bottom of pan.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
1/2 Tasse Fein Gehackte PLANTERS® Pekannüsse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
4
Bake 10 min.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
5
Meanwhile, beat cream cheese, remaining sugar and vanilla with mixer until well blended.
Add eggs, 1 at a time, beating after each just until blended.
Zutaten, die Sie benötigen
Zusätzliche Kandierte Kirschen
8
Pour over crust.
Zutaten, die Sie benötigen
3/4 Tasse Plus 3 Esslöffel Backfett
9
Bake 35 min. or until center is almost set; cool completely. Refrigerate 4 hours. Top with remaining nuts and caramel topping. Use foil handles to lift cheesecake from pan before cutting to serve.