The recipe Pumpkin Cupcakes with Chai Cream Cheese Frosting could satisfy your American craving in roughly 45 minutes. This recipe covers 6% of your daily requirements of vitamins and minerals. One serving contains 293 calories, 3g of protein, and 12g of fat. This recipe serves 18. It is Head to the store and pick up sugar, vanillan extract, cream cheese, and a few other things to make it today.
Anweisungen
1
Preheat the oven to 177°. Grease the cupcake pans very well, and, if you like, place cupcake liners in each.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Graham-Cracker-Hälften
6 Esslöffel Irish Cream Likör
2
In a medium bowl, combine the dry ingredients (flour, baking soda, salt, cinnamon, nutmeg and ginger in medium bowl). In another, larger bowl, using handheld or stand mixer, beat together the sugar and oil until the sugar is saturated by the oil. Beat in the eggs, one at a time, then stir in the pumpkin.
Zutaten, die Sie benötigen
Orangenstreusel Oder Orangenzucker
Vanilleeis Und Zusätzliche Pekannüsse
Fettreduziertes Vanilleeis, Optional
1 Tasse Mirin Oder Süßer Sake
1 Cranberry-Rührkuchen, Davon In 1,25 Cm Große Würfel Geschnitten, Um 2 Tassen Zu Ergeben (oder Verwenden Sie 2 Tassen übrig Gebliebenes Gebäck Oder Donuts Zusammen Mit Getrockneten Cranberries - Siehe Unten)
Lebensretter-Bonbons
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Zusätzliche Kandierte Kirschen
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
1 1/2 Pfund Talleggio-Käse, Gehackt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Große Prise Feines Salz
Zusätzliche Kandierte Kirschen
3
Add the flour mixture, and fold with a rubber spatula until just combined. Divide batter equally among cake pans.
Zutaten, die Sie benötigen
Lebensretter-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
4 Große Brezeln Mit Joghurtüberzug
4
Bake the cupcakes for 15-20 minutes, or until a tester inserted comes out clean. Cool in the pan for about 10 minutes, then carefully remove the cupcakes to a rack to cool completely.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Stück Rote Lakritze
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Irish Cream Likör
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
1
Combine the sugar, 5 tablespoons water, the chai tea bags, cardamom pods, and cinnamon stick in a small saucepan. Bring to a boil over medium heat, stirring to make sure the sugar dissolves, then simmer, stirring occasionally, for 5 minutes. Turn off the heat and let the syrup steep another 20 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
Stoli-Vanille (optional Für Mehr Kick)
Kardamomschoten
Chai Teebeutel
Mit Mandeln (je 40 G), Gehackt
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
Pastinaken, Geschält Und In 1,25 Cm Große Stücke Geschnitten
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Pfund Kleine Rote Kartoffeln, In 1-Zoll-Stücke Geschnitten
2
Remove the cardamom pods and cinnamon stick, and squeeze out all the flavor from the tea bags, then toss them.
Zutaten, die Sie benötigen
Stoli-Vanille (optional Für Mehr Kick)
Kardamomschoten
Gebackener Schinken, Sehr Dünn Geschnitten
3
Let the syrup come to room temperature before proceeding.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
4
Using a food processor or a mixer, combine the butter, cream cheese, powdered sugar, vanilla extract, honey, and chai syrup until very smooth. If you have time, refrigerate for a few hours to let the flavors come together, but take out of the fridge at least 1 hour before frosting the cupcakes, so that its spreadable.
Zutaten, die Sie benötigen
(empfohlen: Pillsbury Grands! Kekse)
Gelbe Fruchtrolle
1-1/2 Tassen Rote Und Grüne Kandierte Kirschen
48 Stück Rote Lakritze
Skittles Mundgerechte Bonbons
1 Tasse Gehackte Zwiebel
1-1/4 Tassen Müslix-Müsli Mit Rosinen, Datteln Und Mandeln
3 Gefrorene Ungesüßte Erdbeeren
Chai
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Plus 2 Esslöffel Eiswasser
42 Rote Schnur-Lakritze
5
Spread a generous amount of frosting on top of each cooled cupcake, then sprinkle the gold sugar on top.