Salted Caramel Ice Cream

Salted Caramel Ice Cream
Salted Caramel Ice Cream is a gluten free and vegetarian dessert. This recipe makes 6 servings with 704 calories, 5g of protein, and 45g of fat each. This recipe covers 7% of your daily requirements of vitamins and minerals. It will be a hit at your Summer event. A mixture of flaky sea salt, heavy cream, sugar, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes around 1 hour and 30 minutes. If you like this recipe, you might also like recipes such as Salted caramel chocolate skillet brownie with caramel ice-cream, No-Ice-Cream-Maker Salted Caramel, Bourbon, Nutter Butter and Chocolate Chunk Ice Cream, and Salted Caramel Ice Cream.

Anweisungen

1
Watch how to make this recipe.
2
Heat the sugar in a dry heavy-bottomed sauce pan over medium heat, stirring with a fork to heat the sugar evenly, until it starts to melt, then stop stirring and swirl the pan so the sugar melts evenly, and continue cooking until it is a dark amber color.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Roma-Tomaten, Entkernt, Halbiert Und Gewürfelt4 Roma-Tomaten, Entkernt, Halbiert Und Gewürfelt
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
8 Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse (je 42 G)8 Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse (je 42 G)
1 Tasse Gelbe Kuchenmischung1 Tasse Gelbe Kuchenmischung
3
Carefully add the heavy cream (the mixture will splatter) and cook, stirring until all the caramel has dissolved.
Zutaten, die Sie benötigen
Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
4
Transfer to a heat-proof bowl and stir in the sea salt. Set the caramel mixture over a bowl filled with ice water and stir until chilled to room temperature.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Frisch Geriebener Pecorino-Romano-Käse Oder Nach GeschmackFrisch Geriebener Pecorino-Romano-Käse Oder Nach Geschmack
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
5
Combine the caramel mixture with the Ice Cream Base and add the vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Heath-Schokoriegel (1,4 Unzen), Zerkleinert1 Heath-Schokoriegel (1,4 Unzen), Zerkleinert
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Erdbeeren Am FußErdbeeren Am Fuß
12 Ganze Schokoladen-Graham-Cracker12 Ganze Schokoladen-Graham-Cracker
6
Freeze in an ice cream machine according to manufacturer's directions.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Heath-Schokoriegel (1,4 Unzen), Zerkleinert1 Heath-Schokoriegel (1,4 Unzen), Zerkleinert
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
EismaschineEismaschine
7
Heat the milk in a sauce pan over medium-low heat.
Zutaten, die Sie benötigen
4 Roma-Tomaten, Entkernt, Halbiert Und Gewürfelt4 Roma-Tomaten, Entkernt, Halbiert Und Gewürfelt
Weiße BrötchenWeiße Brötchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
8 Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse (je 42 G)8 Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse (je 42 G)
8
Prepare an ice bath by setting a 2-quart bowl over a larger bowl partially filled with ice water.
Zutaten, die Sie benötigen
Milchschokoladenriegel Ohne NüsseMilchschokoladenriegel Ohne Nüsse
Spritzer WermutSpritzer Wermut
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
9
Set a strainer over the smaller bowl and set aside.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Mit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulenMit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulen
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
10
In a separate bowl, whisk together the egg yolks and sugar until pale yellow in color and the sugar has dissolved. Gradually pour the warmed milk into the yolk mixture, whisking constantly.
Zutaten, die Sie benötigen
Geriebene Schokolade, OptionalGeriebene Schokolade, Optional
2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt2-1/4 Tassen Schlagsahne, Geteilt
Weiße BrötchenWeiße Brötchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
11
Pour the mixture back into the same saucepan you used to warm the milk. Cook for 3 to 5 minutes, stirring constantly, until the custard thickens and coats the back of a wooden spoon.
Zutaten, die Sie benötigen
3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl
Weiße BrötchenWeiße Brötchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Walnüsse, Grob Gemahlen1 Tasse Walnüsse, Grob Gemahlen
8 Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse (je 42 G)8 Milchschokoladenriegel Ohne Nüsse (je 42 G)
12
Strain the custard into the top bowl of the ice bath to stop the cooking process.
Zutaten, die Sie benötigen
3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl
Spritzer WermutSpritzer Wermut
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
13
Add the heavy cream and stir over the ice bath until cool. Cover the bowl with plastic wrap and chill thoroughly, preferably overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)
Tomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut EntferntTomatillos, Gewaschen, Papierartige Haut Entfernt
Spritzer WermutSpritzer Wermut
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gelbe Zwiebel, In Achtel GeschnittenGelbe Zwiebel, In Achtel Geschnitten
Verjus-VinaigretteVerjus-Vinaigrette
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 30 m.
Portion6
Gesundheits-Score1
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