Salted Caramel Ice Cream is a gluten free and vegetarian dessert. This recipe makes 6 servings with 704 calories, 5g of protein, and 45g of fat each. This recipe covers 7% of your daily requirements of vitamins and minerals. It will be a hit at your Summer event. A mixture of flaky sea salt, heavy cream, sugar, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes around 1 hour and 30 minutes. If you like this recipe, you might also like recipes such as Salted caramel chocolate skillet brownie with caramel ice-cream, No-Ice-Cream-Maker Salted Caramel, Bourbon, Nutter Butter and Chocolate Chunk Ice Cream, and Salted Caramel Ice Cream.
Anweisungen
1
Watch how to make this recipe.
2
Heat the sugar in a dry heavy-bottomed sauce pan over medium heat, stirring with a fork to heat the sugar evenly, until it starts to melt, then stop stirring and swirl the pan so the sugar melts evenly, and continue cooking until it is a dark amber color.
Zutaten, die Sie benötigen
Flasche Süß-saure Sauce, Geteilt
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße Perlgraupen
Geschnittene Tomaten, Optional
3
Carefully add the heavy cream (the mixture will splatter) and cook, stirring until all the caramel has dissolved.
Zutaten, die Sie benötigen
Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)
1/3 Tasse Frischer Limettensaft
4
Transfer to a heat-proof bowl and stir in the sea salt. Set the caramel mixture over a bowl filled with ice water and stir until chilled to room temperature.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Weiße Perlgraupen
Frisch Geriebener Pecorino-Romano-Käse Oder Nach Geschmack
1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
5
Combine the caramel mixture with the Ice Cream Base and add the vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Heath-Schokoriegel (1,4 Unzen), Zerkleinert
1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Hershey®'s Kisses® Milchschokolade
12 Ganze Schokoladen-Graham-Cracker
6
Freeze in an ice cream machine according to manufacturer's directions.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Heath-Schokoriegel (1,4 Unzen), Zerkleinert
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Eismaschine
7
Heat the milk in a sauce pan over medium-low heat.
Zutaten, die Sie benötigen
Flasche Süß-saure Sauce, Geteilt
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Weiße Perlgraupen
8
Prepare an ice bath by setting a 2-quart bowl over a larger bowl partially filled with ice water.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Tasse Weiße Perlgraupen
Spritzer Wermut
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
9
Set a strainer over the smaller bowl and set aside.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Mit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulen
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
10
In a separate bowl, whisk together the egg yolks and sugar until pale yellow in color and the sugar has dissolved. Gradually pour the warmed milk into the yolk mixture, whisking constantly.
Zutaten, die Sie benötigen
1/3 Tasse HERSHEY®'S Kakaopulver
1 Im Laden Gekaufte Schokoladenkuchenmischung, Z. B. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Gebacken Gemäß Den Anweisungen Auf Der Packung
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Oreo-Kekse
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
11
Pour the mixture back into the same saucepan you used to warm the milk. Cook for 3 to 5 minutes, stirring constantly, until the custard thickens and coats the back of a wooden spoon.
Zutaten, die Sie benötigen
3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl
3/4 Tasse Gehackte Oreo-Kekse
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Tasse Walnüsse, Grob Gemahlen
Weiße Perlgraupen
12
Strain the custard into the top bowl of the ice bath to stop the cooking process.
Zutaten, die Sie benötigen
3 3/4 Esslöffel Allzweckmehl
Spritzer Wermut
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Jeweils Kleine Becher) Zitronenpudding
13
Add the heavy cream and stir over the ice bath until cool. Cover the bowl with plastic wrap and chill thoroughly, preferably overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)