Salted Caramel Ice Cream

Salted Caramel Ice Cream
Salted Caramel Ice Cream is a gluten free and vegetarian dessert. This recipe makes 6 servings with 704 calories, 5g of protein, and 45g of fat each. This recipe covers 7% of your daily requirements of vitamins and minerals. It will be a hit at your Summer event. A mixture of flaky sea salt, heavy cream, sugar, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so yummy. From preparation to the plate, this recipe takes around 1 hour and 30 minutes. If you like this recipe, you might also like recipes such as Salted caramel chocolate skillet brownie with caramel ice-cream, No-Ice-Cream-Maker Salted Caramel, Bourbon, Nutter Butter and Chocolate Chunk Ice Cream, and Salted Caramel Ice Cream.

Anweisungen

1
Watch how to make this recipe.
2
Heat the sugar in a dry heavy-bottomed sauce pan over medium heat, stirring with a fork to heat the sugar evenly, until it starts to melt, then stop stirring and swirl the pan so the sugar melts evenly, and continue cooking until it is a dark amber color.
Zutaten, die Sie benötigen
Serviervorschlag: über Pasta ServierenServiervorschlag: über Pasta Servieren
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
Pecorino, 1/4 Zoll DickPecorino, 1/4 Zoll Dick
3
Carefully add the heavy cream (the mixture will splatter) and cook, stirring until all the caramel has dissolved.
Zutaten, die Sie benötigen
Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
4
Transfer to a heat-proof bowl and stir in the sea salt. Set the caramel mixture over a bowl filled with ice water and stir until chilled to room temperature.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
Frisch Geriebener Pecorino-Romano-Käse Oder Nach GeschmackFrisch Geriebener Pecorino-Romano-Käse Oder Nach Geschmack
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
5
Combine the caramel mixture with the Ice Cream Base and add the vanilla.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfefferminzstangen-Eis, WeichPfefferminzstangen-Eis, Weich
1/3 Tasse Frischer Limettensaft1/3 Tasse Frischer Limettensaft
Necco WaffelbonbonsNecco Waffelbonbons
12 Ganze Schokoladen-Graham-Cracker12 Ganze Schokoladen-Graham-Cracker
6
Freeze in an ice cream machine according to manufacturer's directions.
Zutaten, die Sie benötigen
Pfefferminzstangen-Eis, WeichPfefferminzstangen-Eis, Weich
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
EismaschineEismaschine
7
Heat the milk in a sauce pan over medium-low heat.
Zutaten, die Sie benötigen
Serviervorschlag: über Pasta ServierenServiervorschlag: über Pasta Servieren
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
8
Prepare an ice bath by setting a 2-quart bowl over a larger bowl partially filled with ice water.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Streifen Zitronenschale1 Streifen Zitronenschale
1 Unze X-Rated Fusion Likör1 Unze X-Rated Fusion Likör
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
9
Set a strainer over the smaller bowl and set aside.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Mit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulenMit Knochen Und Haut, Hähnchenschenkel Und -keulen
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
10
In a separate bowl, whisk together the egg yolks and sugar until pale yellow in color and the sugar has dissolved. Gradually pour the warmed milk into the yolk mixture, whisking constantly.
Zutaten, die Sie benötigen
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
ZitronenschalenstreifenZitronenschalenstreifen
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade1 Packung (3,3 Unzen) Instant-Puddingpulver Mit Weißer Schokolade
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
11
Pour the mixture back into the same saucepan you used to warm the milk. Cook for 3 to 5 minutes, stirring constantly, until the custard thickens and coats the back of a wooden spoon.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Orangefarbene Gummibonbons1 Große Orangefarbene Gummibonbons
Dattel-Haferkekse, Grob ZerbröseltDattel-Haferkekse, Grob Zerbröselt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Unzen Frischkäse, Raumtemperatur (caUnzen Frischkäse, Raumtemperatur (ca
Gehackte Glasierte Pekannüsse, OptionalGehackte Glasierte Pekannüsse, Optional
12
Strain the custard into the top bowl of the ice bath to stop the cooking process.
Zutaten, die Sie benötigen
1 Große Orangefarbene Gummibonbons1 Große Orangefarbene Gummibonbons
1 Unze X-Rated Fusion Likör1 Unze X-Rated Fusion Likör
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
13
Add the heavy cream and stir over the ice bath until cool. Cover the bowl with plastic wrap and chill thoroughly, preferably overnight.
Zutaten, die Sie benötigen
Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)Tassen Bittersüße (60 Prozent Kakao) Schokoladenstückchen (empfohlen: Ghiradelli)
3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum3/4 Tasse Gehacktes Frisches Basilikum
1 Unze X-Rated Fusion Likör1 Unze X-Rated Fusion Likör
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
12 Oreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt12 Oreo-Kekse, Zerbröselt, Geteilt
Peachie-O's SüßigkeitenPeachie-O's Süßigkeiten
SchwierigkeitExperte
Fertig in1 h, 30 m.
Portion6
Gesundheits-Score1
Magazin