Sweet Tweaks: Pumpkin Sponge Cake

Sweet Tweaks: Pumpkin Sponge Cake
This dairy free and vegetarian recipe serves 10. One portion of this dish contains about 3g of protein, 2g of fat, and a total of 144 calories. A mixture of ground cinnamon, ground ginger, salt, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious. From preparation to the plate, this recipe takes roughly 45 minutes.

Anweisungen

1
Preheat oven to 191°. Lightly grease an 11-by-15-inch baking sheet (jelly roll pan) and line the bottom of the pan with wax paper or parchment. Set aside.
Zutaten, die Sie benötigen
(oder Zimtschnecke, Rosine, Apfel Usw. Ihrer Wahl)(oder Zimtschnecke, Rosine, Apfel Usw. Ihrer Wahl)
Rote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, OptionalRote Und/oder Grüne Bonbonscheiben, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Sautierte GarnelenSautierte Garnelen
1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße1 Packung, Mindestens 40 Stück, 8-Zoll-Bambusspieße
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
2
In the bowl of an electric mixer, combine the yolks and 1/2 cup of the sugar. Whip on high speed for 3 to 5 minutes, until mixture is very light and thick.
Zutaten, die Sie benötigen
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich2 Tuben (je 16-1/2 Unzen) Gekühlter Erdnussbutter-Keksteig, Weich
3
Mix lemon juice with pumpkin purée, and gently mix into yolk mixture.
Zutaten, die Sie benötigen
Garnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, EntdarmtGarnelen, Mit Schwanz, Ohne Schale, Entdarmt
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
4
Sift together flour, baking powder and spices (I usually recommend whisking over sifting, but in this case, sifting is the best bet).
Zutaten, die Sie benötigen
1 1/3 Tasse Melasse1 1/3 Tasse Melasse
Vietnamesische ZimtchipsVietnamesische Zimtchips
Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)Zuckermais, Zusätzliche Brezeln Und Ovale Schokoladen-Sandwich-Kekse Mit Cremefüllung (ganz Und Zerbröselt)
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen1 Großer Bund Wildveilchen (mit Stielen), Gewaschen
5
Add to yolk mixture and mix until homogenous.
Zutaten, die Sie benötigen
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
6
In a medium, immaculately clean metal or glass mixing bowl whip the egg whites until foamy, then add a pinch of the remaining 1/2 cup of sugar. Continue whipping the whites, adding the remaining sugar little by little until firm peaks form.
Zutaten, die Sie benötigen
Fettreduziertes Vanilleeis, OptionalFettreduziertes Vanilleeis, Optional
Zitronensaft, OptionalZitronensaft, Optional
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Natürliche KuchenmischungNatürliche Kuchenmischung
7
Gently fold the whites into the yolk mixture until well incorporated.
Zutaten, die Sie benötigen
Ingwerkekse, GeteiltIngwerkekse, Geteilt
8
Spread batter evenly into prepared pan and bake for 12 to 15 minutes, until cake springs back to the touch.
Zutaten, die Sie benötigen
20 Bis 25 Ganze Spinatblätter20 Bis 25 Ganze Spinatblätter
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung2 Esslöffel SPLENDA® Braunzuckermischung
Sautierte Garnelen, GeschältSautierte Garnelen, Geschält
SchwierigkeitSchwierig
Fertig in45 m.
Portion10
Gesundheits-Score4
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