Throwdown Gingerbread Cookies

Throwdown Gingerbread Cookies
Throwdown Gingerbread Cookies requires around 46 minutes from start to finish. This recipe serves 85. Watching your figure? This vegetarian recipe has 38 calories, 0g of protein, and 2g of fat per serving. It can be enjoyed any time, but it is especially good for Christmas. A mixture of baking soda, salt, ground pepper, and a handful of other ingredients are all it takes to make this recipe so scrumptious.

Anweisungen

1
Whisk the dry ingredients except the sugar. In the bowl of an electric mixer fitted with a paddle, cream the butter with the sugar until slightly fluffy. Slowly beat in the milk.
Zutaten, die Sie benötigen
3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten3 Kleine Rüben, Geschält Und In 1/8 Zoll Dicke Scheiben Geschnitten
10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe10 Bis 20 Tropfen Rote Lebensmittelfarbe
Mit Mandeln (je 40 G), GehacktMit Mandeln (je 40 G), Gehackt
Weiße BrötchenWeiße Brötchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Geriebener Mischkäse, Z. B. TacokäseGeriebener Mischkäse, Z. B. Tacokäse
1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein1/4 Tasse Shaohsing Oder Chinesischer Reiswein
Zusätzliche Kandierte KirschenZusätzliche Kandierte Kirschen
2
On low speed, beat in the dry mixture until combined; dough will be sticky. Divide the dough into 4 equal portions, roll each to 1/4 to 1/8-inch thick between sheets of parchment paper, and freeze until firm, about 20 minutes.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Bis 56 Life Savers Bonbons48 Bis 56 Life Savers Bonbons
10 Weiße Brötchen10 Weiße Brötchen
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
3
Preheat the oven to 325 degrees F. Line sheet pans with parchment paper.
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
Muster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der LandfrauMuster Im „Handwerk“-Archiv Auf Der Website Der Landfrau
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
4
Put the cookie dough on a floured work surface; cut and transfer cookies to the prepared sheets. Reroll and cut the scraps into cookies.
Zutaten, die Sie benötigen
Je 24 Bis 28 Stück Bunte Pull-and-Peel-LakritzJe 24 Bis 28 Stück Bunte Pull-and-Peel-Lakritz
48 Mundgerechte Skittles-Bonbons48 Mundgerechte Skittles-Bonbons
5
Bake the thinner cookies for about 11 minutes, until crisp, and the thicker about 20 minutes. Cool for about 2 minutes, then transfer to a rack to finish cooling.
Zutaten, die Sie benötigen
48 Mundgerechte Skittles-Bonbons48 Mundgerechte Skittles-Bonbons
Kochausrüstung, die Sie verwenden werden
6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade6 Esslöffel Zubereitete Oliventapenade
SchwierigkeitExperte
Fertig in46 m.
Portion85
Gesundheits-Score0
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